Duch?
Ahojky, zdravim vsechny. Od ledna se snazime o miminko, Ms mam dost pravidelnou a ted 9dni spozdeni.. po 3dnech dva testy a snehobile a dnes rano, toto..mate nekdo podobne zkusenodlsri, nejake nazory? Bojim se doufat... a stale me boli v podbrisku, jako bych to mela dostat. Krasny den vsem..

@petrak15 ohh , dekuji 😊
To už není duch, ale čárka 😊 gratuluji
Hezká čarka, držím palce 🙂
Ahoj, moc ti přeji, aby ti to vyšlo, já měla 10. Den zpoždění stejnou čárku, ale 12. Den zpoždění bohužel došla ms, takže zřejmě časný samovolný potrat v 6 tt. Počkej, co bude dál, může to ještě dopadnout jakkoliv. Já taky měla od data očekávané ms neustále bolesti v podbřišku. samozřejmě ti držím palce, aby u tebe bylo vše v pořádku 😊🍀
@mariuhanka testni za 2 dny, pokud bude silit, muzes se tesit 😉
@lazuli35 tak to je mi moc lito 😢 dekujju,uvidime, treba je to jen pLany poplach...
Já myslím že jo 🍀🍀🍀 já si dělala test 5 dnů po zpoždění MS a měla sem dálnici jak kráva a pak spolehlivější test a bylo to jasný.
Vůbec jsem nemyslela na těhotenství že chceme mimi.. A šlo to samo. Dřív jsme se moc snažili a přemýšleli o tom a nic nešlo to. A navíc hlavně neplašit.. Dělám pořád stejný věci jako před otěhotněním.. Cvičím, jim zdravě chodím do práce a vše je oka. Nebát se.. 😊 Hodně štěstí
@mariuhanka díky, já jsem v červnu musela na revizi se zamlklým těhotenstvím v 10. tt a teď tohle. Ale jsem s tím vyrovnaná, teď si říkám, že to už musí příště vyjít až do samotného konce 😊 a tobě moc držím pěsti!!! 🍀 Snad tady budou za několik dní od tebe jen dobré zprávy 😉
Takhle mi to začínalo, potom jsem si dělal test, když jsem těhotenství mela potvrzené od doktorky a čárky už byly krásné :D
@lazuli35 jezis, moc doufan ze uz to na potreti vyjde, to uz rozhodbe musi☺ holt nebyla jeste za spravna doba.. ale urcite prijde ☺
@mariuhanka snad ano, otěhotnět očividně problém nemám, tak už aby to bylo 😊 ikdyz uvažuji, že teď dáme od snažení pauzu, mám strach, aby to tak rychle po sobě nedopadlo stejně. Ale zas to ve mě hlodá, že bychom mimčo už fakt chtěli 😅
Tak jsem si vcera delala ten digital, a pry jsem tehu, udajne 2-3tyden, pecka, mame hroznou radost, snad ne predcasnou. Doufam ze se vyklindim protoze se porad neceho obavam 😂 meli jste tomi nekdo take tak?jo a stale mi boli jakoby vajecniky, je to normalni? Diky pa
@lazuli35 drzim pesti ❤
@mariuhanka super, držím pěsti, ať vydrží 🍀 nestresuj se, hoď se do klidu a těš se na mimčo, nic lepšího udělat nemůžeš 😊
@mariuhanka Tak co čárka, už je výraznější? 🙂
@baruskawh delala jsem si ten digi, ten vysel pozitivne, tak ve stredu jdu k doktoru tak snad tam bude broucek 😇
@mariuhanka to není duch! Jsi těhotná. Já to taky tak měla a teď jsem 37tt
@mariuhanka vidím krásnou čárku druhou..držím pesti
Vidím ducha,zkusila bych třeba až za 2 dny zda sílí(i když podle sebe vím že je těžké vydržet), já dělala každý den a čárka sílila každým dnem, tak držím pěsti

Takhle jsem to mela ja a vyslo to!