Duch? Myslíte, že z toho něco bude?
Ahoj, poslední dny mi bylo fakt zvláštně. Pobolívá mě podbřišek, snědla bych na co přijdu. Tak jsem zkusila test. Myslím,že tam duch. Ale ještě mám 7 dní do MS. A taky vím, že to může odejit s MS. Test jsem udělala spíš jen tak ze "srandy"... Mimčo si přejeme. Řekli jsme, že tomu dáme volný průběh. Ale, že by se to podařilo na poprvní se mi nechce věřit 😂
Mame doma už 2 letou holčičku. U té se mi podařilo otěhotnět skoro až po roce snažení...
Podivejte se na test a prosím posuďte jestli je to duch nebo jen ryska. Na fotce nešel dobře zachytit. Dávám foto i v negativu. Diky. A přeji hezké Vánoce 🥰

@haninan Mě ten tt přijde celý tak divně rozpitý. Není to mamatest? Dělá to pokud se namoci moc. Ale držím moc palce 🍀🙂
@lilian2111 je to mamatest.. tak uvidime zkusim az pak těsně pred MS. A když prijde tak se neda nic dělat 😊
Buď mám mžitky před očíma a nebo se tam něco lehoulince rýsuje 🙂
@haninan Tohle je vtipná fotka jak je to ještě upravené, ale i tady tam něco asi budeme 🙂
Hani, vidím 🙏🏼. Třeba budeme zase ve stejné skupince 😂❤️😍.
Já taky něco vidím 😉 a proč by to nevyšlo na poprvé? My jsme si řekli teď chcem a vyšlo to. Sice to pak nedopadlo dobře, ale vyšlo. Teď už to ale několik měsíců nejde. Když jsme čekali prvního, tak to taky vlastně bylo hned
@kkaccikk vypadá to dobře 🍀

@haninan já tam něco vidím! 😊