Duch na těhotenském testu. Mohlo by to konečně vyjít?
Ahoj,předem se omlouvám za anonimitu.Chci se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost a jak to u vás dopadlo.Doma máme dcerku a teď už se přes rok snažíme o druhé mimčo.Nejprve kvůli kojení nepřicházela dlouho menstruace(brala jsem chvíli i HA).A pak se ms dostavila,ale dceru jsem ještě kojila.Minulý měsíc jsem ji odstavila asi týden před očekávanou ms.V den kdy jsem ji měla dostat jsem jen zašpinila a udělala si test na kterém byl duch.Cca za dva dny další a opět duch.Jenže jsem po dalších 5 dnech ms dostala a doktorka řekla,že se jednalo o biochemické těhotenství.No a teď.Včera se měla dostavit ms a na testu opět duch.Ale žádné špinění nebo tak něco.Myslíte si,že by to už mohlo klapnout?Už jsem z tojo fakt zoufalá a bojím se,že je to zase biochemické.

Neviem ti poradiť. Mňa by zaujímalo na základe čoho ti dr povedala, že to bolo biochemické tehotenstvo? Posledné 3 mesiace mám pred menštruáciou duchov na testoch. Posledný cyklus mi duch silnel a napokon prišla aj tak ms.
Pokud MS nedojde, tak určitě není a ano mohlo to klapnout, dušík je moc hezký 😉Silnější být nemusí, záleží kdy byla ovulace, mohla být později a tím pádem se i testík vybarví později....Přeji hodně štěstí 🍀
Mohlo to klapnout teď jde o to zda nepřijde Ms držím palce ☘️☘️
Myslím, že je to hodně individuální. Já měla v tu dobu čárku stejnou jako kontrolní, ale četla jsem tu i případy, kdy se jim objevila až týden po vynechané ms. Držím palce. 😉
@lenkabake no řekla mi,že pokud jsem měla test pozitivní tak to těhotenství bylo.Ale bohužel odešlo s ms.

no nejsem si úplně jistá, ale myslím, že po vynechání ms už by ta čárka měla být silnější a ne jen duch...ale můžeš mít ještě rozházený cyklus, takže se třeba očekávaná ms mohla posunout a testuješ před. V tom případě tam šance rozhodně je.. Dej tomu dva dny a pokud ms nedorazí, tak vyzkoušej další test.. budu držet palce🍀