Duch na testu
Ahoj. S manželem se snažíme o mimčo, ale vždycky marně, a těhotenské testy vždy vyšly negativně. Užívám duphaston, před týdnem v pondělí jsem ho dobrala. V pátek jsem začala špinit, takže jsem si myslela že už zas jde menstruace, jako obvykle po duphastonu. Ale v sobotu najednou nic, dnes je úterý, zkusila jsem si udělat test, a objevil se mi tam duch, dokonce ho hned viděl i můj manžel. Co myslíte, mohlo se konečně zadařit?

@terka555 Myslíš? Já to nechci zakřiknout, protože se o mimi pokoušíme 5 let, ale vůbec nevím co si mám myslet, když se mi duch nikdy jindy neukázal...bych nejradši pádila k doktorce ještě teď 😀
@renatajsemja Je pozitivní 🙂 gratuluji 💙
Já vidím čárečku. Držím palce 🍀a gratuluji 😉
Ahoj, to už není duch, to jsou prostě 2 čárky 🙂 Ta druhá by měla každým dnem sílit, držím palce.
@renatajsemja to už není duch, to je dle mého pěkná čárka🙂 !! Jasně pozitivní🙂
Já ji měla mnohem slabší a těhotná jsem byla, takže gratuluji i já. ❤️❤️❤️❤️
@renatajsemja tohle uz neni duch je to paradni carka gratuluji a drzim pesti 😉
gratuluji, určitě to není už duch .... ta druhá čárka jde jasně vidět 🙂 já jsem sice při prvním testu měla hned čárku viditelnou jako tu první ale ne každému se takto poštěstí jí vidět 🙂 při dalších testech bude určitě čárka silnější 🙂
@renatajsemja je to tam neboj 🙂 ale s doktorkou pockej co to jde at pak na kontrole vidis rovnou i srdicko a zbytecne se nestresujes 😊vim ze se to lehko rika ale pak to stoji za to 😊
k doktorce se objednej, ale stejně tě vezme nejdříve 6. týden, dřív to nemá cenu a mezitím si můžeš udělat ještě jeden test, čárku už bude silnější, gratuluji ;o)
@renatajsemja tak je to jasne 🤗☺️
Potichoučku gratuluji. Doufám, že se potkáme v dubnovkach ☺
Děkuju všem 🙂 Teď jen doufat že to klapne a bude to fakt mimčo. Po tolika letech zoufalství by to byl zázrak 😀
@renatajsemja pravděpodobně je ještě brzy, aby něco na UZ videla. Maximálně tak vysokou delozni sliznici. Je to zbytečný stres chodit takto brzy...HCG Vám vzala? Určitě se nestresovat, je zbytečně brzy....
@moly001 No já dnes byla na gynekologii protože jsem v noci začala špinit, a byla jsem vyděšená. Dělohu mám prý zvětšenou a uzavřenou, na UZ nic ještě není, ale zítra jdu na krev.
Tak mam vysledky z krve,miminko cekam 😄
@renatajsemja gratuluji, moc dobře vím, co to je po letech najít // na testu!!! já jsem to takhle měla v červnu, snad miminko v pořádku donosím. Držím ti palce!!
@majina89 Moc děkuju,tobě taky gratuluji 🙂
Juu super zpráva. Gratuluji a přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀
@veronikaveronikaveronika Děkuju 🙂
@renatajsemja Přidávám se ke gratulacím, držím palce, ať jde vše co nejvíc hladce 😍. Chtěla jsem se zeptat, jesli máš nějaké těhotenské příznaky a jestli jsi pocítila do dne očekávané MS něco, co by nasvědčovalo těhotenství? Děkuju.
@katule1990 Začínám mít příznaky, hrozně splašené chutě, a dneska, když jsme s manželem šli do květinářství, aby mi koupil kytičku, se mi udělalo hrozně blbě že jsem musela utéct ven a sednout si na lavičku. A na druhou otázku nemůžu odpovědět jistě...Než jsem to měla dostat a po opoždění mi nepřišlo nic divné, sice jsem byla neskutečně psychicky vykolejená, manžela jsem najednou úplně nenáviděla, pořád jsem na něj byla zlá, a byla jsem příšerně unavená, já, která doma vždy lítala a uklízela jsem jak splašená, tak najednou jsem jen ležela a odmítala cokoliv dělat. Přičítala jsem to únavě z horka, ale asi to už mohlo být od mimíska.
A přidám takovou perličku - moje mamka v mládí také pár měsíců nemohla otěhotnět, a otěhotněla najednou v létě, kdy u nás byla pouť. Celý život si dělá srandu, že byla čerstvě těhotná,+-několik dní, a jezdila na horské dráze. Já nikdy na horské dráze nebyla, spoustu let se pokoušela otěhotnět, a nic. Teď nedávno tady byla pouť, byli jsme s manželem na několika atrakcích, a pak jsem ho najednou zatáhla, že vyzkoušíme ještě horskou dráhu. A světe div se, najednou jsem těhotná 😀 Si s mamkou děláme legraci, že horská dráha má asi báječné účinky na otěhotnění 😀
@jitaha jak se skupina dubnovky jmenuje presne. Nenasla jsem
@girl.misel Jak si do profilu zadáš termín porodu, automaticky tě to do té skupinky hodí. Gratuluju 🙂
@alkuska sem asi slepa ale nenasla sem kde se zadava

Gratuluju to uz je carka😊