icon

Duch na tt?

cuciii
25. únor 2015

Ahoj holky, jsem 33DC a 10DPO a už mám spoždění a vůbec se necítím, že bych měla dostat MS jen mě bolí prsa ale tak jinak než při MS:.. Přístí týden mám jít na laparoskopii a tak se bojím ať něco nezanedbám..:( Vidítě tam ducha, nebo mam vidiny?

Duch na tt?
mandala
25. únor 2015

Promin, ale já tam nic nevidím, ale možná koukám blbě. 😉

lloupacek
25. únor 2015

@cuciii ahoj, ducha nevidím .. jukni na moje fotoalba, tak jsou duchové, které hodím každý den

tuca
25. únor 2015

Taky nic nevidím, opakuj testy každé ráno a uvidíš 🙂

shine2015
25. únor 2015

@cuciii bohužel nevidím....jak jsem tady nekomu psala, kup si clearblue digitální test...a nebo před vyšetřením dva dny si nechej nabrat krev...tím budeš mít jistotu hned 😉

kaculka46
25. únor 2015

Nevidím nic.

bajana
25. únor 2015

@cuciii ak si 10DPO, tak je ešte skoro testovať a MS ti ešte asi ani nemeska...

cuciii
autor
25. únor 2015

@lloupacek no tak přesně takovy mikroduch jako máš ty v 14DPO mám taky.. jen na te fotce blbě vidět..:( mam spatny foták

lloupacek
25. únor 2015

@cuciii tak to nevzdavej, testuj ob den a uvidis ... a hlavne nám sem hod poradnou fotku!! 😎

misimisi
26. únor 2015

Ahoj, špatně se to fotí, že... Mám dnes silnější čárku na testu než v úterý, kde jsem měla úplně nepatrné čárečky na mamatestu, ten den mi i digitální ukazoval negativní, jsem tak zhruba maximálně 16 DPO, nevím přesně 🙂 Každopádně mi to foťák nevzal... Zkus za dva dny, nebo test z krve, byla jsem na něm v létě na poliklinice, platila jsem už něco přes tři stovky, ale jasně to prokázalo, že jsem těhotná nebyla.

nonacek
26. únor 2015

@cuciii nic nevidím,ale ráda se zmylim😙

lloupacek
26. únor 2015

Tak co říkáte na mýho dnešního ducha? jeden je dr max ranní moč, druhý je pepino (zelený) dopolední ...

tuca
26. únor 2015

@lloupacek myslím, že dneska už je to jasný, žádnej duch, ale normální //, gratuluju

nonacek
26. únor 2015

@lloupacek přidávám se ke gratulaci... Hodně štěstí....🍀🍀🍀🍀

misimisi
26. únor 2015

Krásná dálnice, gratuluji 😉

markiiska
13. dub 2016

Holky můžete mi říct, co si o tom myslíte? Kdykoli jsem s dělala test této značky-vždy stejný, tak jsem nikdy neměla žádného ducha, vždy viditelná jen testovací čárka, dnes jsem si dělala test a ukázala se mi druhá čárka, naživo je výraznější. může to být jen chyba testu?

aklin
13. dub 2016

@markiiska vypadá to slibně. Za dva dny si udělej další, měla by být silnější čárka.

markiiska
13. dub 2016

@aklin to sem zrovna slyšet nechtěla 😀 ale děkuju

palcak
9. led 2017

Ahoj vidite tam ducha prosim?

mandala
9. led 2017

Já teda nevidím, ale jsem na mobilu, tak třeba vidím blbě ☹

lajla
9. led 2017

@palcak nevidim...Vy ano?

lajla
9. led 2017

@lloupacek to neni duch ale regul carka, gratuluju

misimisi
10. led 2017

@palcak Špatně se to fotí, ale já tam cosi vidím, ob dva dny to bude vidět zase o něco jasněji 🙂

astyna
10. led 2017

@misimisi

asi tak, ono tam při zakoukání je vždy něco vidět, měla by být vidět jasně.