icon

Duch na TT a pozitivní ovulační test. Můžu být těhu?

bublinka20
28. říj 2015

Ahoj holky, snažíme se o mimi. Tenhle měsíc měla ms 4 dny spoždění, přišela v den kdy jsem měla BT 37,1. po 4 dnech MS žádná,prostě krvácela jsemmale ne něják hrozně jako vždycky.Dnes měřím bt, ta byla 36,9 , ale včra jsem pořád lítala na záchod co půl hodiny a vím,že jsem neprochladla páč jsem nikde nebyla. A bylo mi dost nevolno,tak jsem ráno zkusila TT, tam byl duch, tak jsem zkusila Ovu test citlivost 25, a je jasně pozitivní,kontrolní je slbší,než testovací, je možé, abych byla těhu i přes tu rádoby MS která přišla,setkala se s tím některá? Dnes je státní svátek a test asi nikde nekoupím :(

Duch na TT a pozitivní ovulační test. Můžu být těhu?Duch na TT a pozitivní ovulační test. Můžu být těhu?Duch na TT a pozitivní ovulační test. Můžu být těhu?
bublinka20
autor
28. říj 2015

@pekka co myslíš?

barulina
28. říj 2015

Ja vidim krasnou carkz,ne ducha.ja mela normalne 1 menstruaci

bublinka20
autor
28. říj 2015

Ta čárka je na tom 25tkovým ovu testu, a na tom druhým fialovým ( T.t.) je jen duch

klara02002
10. kvě 2021

Ahoj holky, potřebuji poradit. MS teprve má dorazit 11.5 a já si zkusila udělat 2 TT. Ta světlejší fotka jsou 2 dny před MS a ta tmavá dnes ráno. Vidíte ducha? Moc si přejeme miminko a budu ráda za rady.
Díky.

ema90
10. kvě 2021

@klara02002 Jasne, videt jde 🙂