Duch na TT. Co si o tom myslíte?
Ahoj holky,
vim ze je tady toho plno, ale prilozim fotografii a prosim reknete mi co si o tom myslite?
Dekuji 🙂
Na testu pisou ze by mela byt druha carka stejne silna, coz tahle neni tak bych nerada plasila

@qistyna tohle není žádný duch, ale krásná čárka🙂
@qistyna Si myslím že další testování je zbytečný, jsi prostě těhotná 👍😊
Dekuji moc vsem za reakce, tak uvidime
Takhle silnou carku jsem mela ja na tt a nikdy uz nesilila 🙂 dceri budou 3 mesice 🙂 gratulka
Ahoj, taky jsme měla takovou - 2.dny zpoždění 🥰 toto není duch ale normální druhá čárka 🙂 gratuluji k těhotenství ❤️🥰
Stejne silna se tyka ovul testu, u teh staci druha carka. At je jakakoliv. Gratulace.
no je tam !! a krásná !!!🍀🍀🍀
Ahoj holky🙂 Mám asi úplně stejný dotaz jako autorka diskuze. Už pár dní cítím na sobě jisté "zvláštní" pocity - závratě, průjem, nevolnost. Začalo mě taky bolet v zádech u lopatek, no a před chvílí jsem si udělala TT. Z polední moči, a do limitu se mi objevili dvě čárky. Pokud by to bylo těhu tak bych byla moc ráda, znepokojuji mě ale ty lopatky:D Neměla jste některá podobné příznaky ? Děkuji za odpovědi a všem přeji hezký den.
Na žádném těhotenském testu jsem nikdy nečetla,že mají být obě čárky stejně silné,naopak na všech je vždy uvedeno,že testovací čárka může být slabší než kontrolní a i tak je test pozitivní.pouze u ovulačních testů musí být obě čárky stejně silné aby mohl být test vyhodnocen jako pozitivní
Takže pořádně číst příbalové letáky🙄

@qistyna není sice stejně silná ale je tam. Už máš spizdenou ms?