Duch nebo ryska na TT?
Předem se omlouvám, vím, že tu jsou takových dotazů mraky. Jen prosím potřebuji slyšet objektivní názory ostatních - je test úplně negativní nebo je tam duch/ryska? Díky moc.

je tam růžový dušík 😀 zkus za 2 dny 🙂
Taky neco malo vidim, ale fakt jen malinko…
Taky tam něco málo vidím kolik je to citlivost 25?
@nikynikol25 Je to test Intimed z DM drogerie, citlivost nevím. Ja hlavně ani nevím, kdy (a jestli vůbec) proběhla ovulace, jsem rok po porodu a ms jsem ještě nedostala. Ale radši jsem testovala, protože plánujeme o víkendu akci, kde bych si rada dala vino.
Z dm je 10 citlivost já vidim zkus zitra 🍀❤️
Rok po porodu žádná ms?😲😲😲Tak to ani ovulace nemůže probíhat bez ms nemůže být ani ovulace.
@nikynikol25 ale muže to byste se divila😄kolik takových případu znám....🍀
@nikynikol25 je to tak, ovulace opravdu muže byt dříví než ms. Ale zkusím zítra ráno před výletem a bude jasno 😊
@haskre fakt mě doktorka řekla bez ms ovulace být nemůže,protože pak by ta ms po luteární fázi nastoupila.Ja bez utrogestanu nebo bez provery ms neměla a měla jsem cysty takže ovulace u mě nemohla probíhat.Jak vajicko nepraskne tak jsou to anovulacni cykly.Jssm zvedava jak dopadnete teda,tohle mě hodně zajímá.Takovej případ právě neznám.
@haskre doktor vám potvrdil že ovulujete?
@nikynikol25 já mám plno kamarádek co nemají menstruaci a otehotneli....já mám menstruaci normálně takže nejsem ten případ...ale telo není stroj a ne vždy je to podle tabulek 🍀❤️
Ahoj,chtěla jsem se zeptat ms mam mít 1.6. Ale mám hodně citlivé prsa a jsem hrozně unavena.
Také vidím 👻
@nikynikol25 Samozrejme, ze muze. Nejdriv je ovulace, pak menstruace. A kdyz startuje po porodu cyklus, zacina ovulaci, aby mohla prijit prvni menstruace. Otehotnela jsem tak 7 mesicu po porodu. Z prvni ovulace.
@nikynikol25 ale samozřejmě, že může být ovulace...... 🙄
@haskre
@ckei
@sudylichozrout ty jo aha,tak jsem aspoň o něco zase chytřejší že to tak jde,jsem to právě ještě neslyšela 🤷♀️tak aspoň teď vím 👍
Tak včera ráno byl test snehobily, takže nic, asi to byla jen ryska. Díky všem za názory 😊
@miloslava11 a na co se chceš zeptat?
@eiram7 tak jak jsi dopadla?
Myslím ze je to jasne, gratuluji🍀🍀💗💗
Cysta určitě neee, jste těhotná 🍀
Dnes je den deti, tak uzivej a buď šťastná🍀💗
Vsem, kdo dnes nasel // na testiku obrovska gratulace😇🍀💗

Rozhodne tam něco je ! Zkus za dva dny a budeš mít jasno 😉