Duch po limitu zaschnutí testu. Má někdo podobnou zkušenost?
Ahoj holky,
Nekolik poslednich dni testuji a lepim testy pod sebe, nikdy se po zaschnuti duch neobjevil. Posledni dva dny se po zaschnuti testu objevi mini dusici.. dnes jsem 10 dpo a ted vecer se objevil po zaschnuti tento duch. Mate nekdo zkusenost, ze se treba dalsi dny objevily i v limitu regulerni carky? Prominte za milionte tema, ale treba nekdo ceka taky na // a prispeje 🙂

@rebekabebe moc dekuji za odpoved a moznou nadeji 🌸
@bubi1994 Taky jsem měla pidi ducha až po zaschnutí. Dokonce jsem to zjistila až poté, co jsem ho asi po hodině vyndala z koše 🤭 Ještě jednou jsem se na něj chtěla kouknout, i když tam předtím bylo sněhobílo. No a byl tam. Já už byla po třetím transferu embrya, tak jsem byla trochu zoufalá 😆 A další den se objevil dusík už v limitu. Teď je dceři 5 let 😊
@misicka1988 tak to je krasnej pribeh 🙂 kez by se zitra uz taky objevil v limitu. 🍀
@bubi1994 však to může být dobré i u tebe 😊 zatím si to nedostala, mě se to taky může ještě rozjet. Nikdy nevíme co se může stát 🤷♀️ bolí mě v podbřišku, někdy to ale pichne spíše víc dole a tak jinak.. Tak se necháme zítra překvapit. 🙂 Jsem i teďka nachlazena, nevím zatím jestli to bude covid tak třeba i proto jsem to zatím nemusela nedostat.
@milujicimaminka89 Já tam slabounkého ducha vidím 🙂 Když se nakloní obrazovka jde to vidět lépe 🙂 Tak držím pěsti 🍀
@milujicimaminka89 malinko vidim, ale dusiky bohuzel mivam casto… jak to dopadlo dnes?
Duch nebo ryska

@bubi1994 to s těma tt jsem měla stejně pak nakonec byl vidět malinký dusík hned po namočení a když zaschnul byl víc vidět z těch duchu mám teď 8mi měsíční princeznu ❤️ Držím palce 🍀