Falešně negativní těhotenský test Dr. Max: zkušenosti?
Absolutně pravidelné cykly 28 a teď 31 a stále bez MS. Test dr Max 10 z ranní moci dva dny po sobě negativní. Různé šarže. Nechraneny styk 14DC a 18DC, což by už na testu bylo zejo... stalo se někomu falešné negat?
Máte foto záleží na ovulaci atd...
@lucinka359 taky myslím, že i stín stínů už by tam byl. Zvlášť z ranní moči. Teď odpoledne jsem zkusila i Mamatest a taky absolutně negativní. Ovulaci mám v 28 denních cyklech vždy okolo 10-12 dne. Čistě hypoteticky, když byl styk 18 DC a spermie z té kapky by počkala těch maximálních 5 dní,bylo by oplodnění 23DC+ nidace...takže nejpozději zítra už by měl být 10 test aspoň náznakem pozitivní.....
@lencaa11 né,ale opravdu totálně bílý testy. Už pár děti mám, takže jsem párkrát I zkoumala nějaké duchy 😂 Nicméně zpoždění se mi mimo graviditu ještě nikdy opravdu nestalo . Intenzivně sportuju, ale když mám náročné tréninky tak mám ms spíš o par dni dříve. No zajímavé toto
Může to bejt cokoliv test může ukázat až 14 dní od datumu Ms může to klidně bejt od počasí ,stresu atd....
@lencaa11 no jsem zvědavá. Jako přiznaky nula nic. Už nějaký děti mám 🙏😂 třeba je to jen posunutá ovulace

To mohou být jen hormony a nebo nepravidelná ovulace. Ale test by už něco málo ukázal.. minimálně ducha.