icon

Foto prvního testu

mumikpufik
30. led 2015

Ahojda jsem hooodne na zacatku .... Ovulaci jsem mela pred cca 7 dny ale bolo me podbrisek jako pri ms uz dva dny . schvalne jsrm si udelala test a soupla stranou ze je jeste brzy ale manzel sledoval a hned hlasil ja ho vidiiiiim ! A tak se chci zeptat i vas. ... Nejak citim ze tam je bojovnicek 😀 vidite ho ?

Foto prvního testu
Strana
z2
naomi6
30. led 2015

Něco vidět je, ale ještě je na test dost brzo. takže bych počkala pár dní a testuj pak znova 😉. Držím palce

svlocka
30. led 2015

Jsem na tom podobne jako ty,taky jsem zkousela ale je jeste brzo taky mam bolesti.foto a ten muj?

svlocka
30. led 2015

@mumikpufik kdy ti ma dorazit ms?

bajana
30. led 2015

@mumikpufik nie, nevidim a vzhladom k castym biochemickym tehotenstvam doporucujem netestovat pred meskajucou MS...ani pozitivny test totiz nezaruci, ze MS nepride

svlocka
30. led 2015

@mumikpufik a neco tam vidim vic nez na tom mojem

mumikpufik
autor
30. led 2015

@naomi6
@naomi6
@svlocka
@bajana ano ja vim ze je jeste brzy a moc vsak tohle mela byt sranda s manzelem .... Jinak ms ma byt za 14 dni jenze ja mam ovulaci ihned po skonceni ms kterou mejvam 2-3 dny .... Jinak biochemicke jsrm mela pred mesicem .... Jinak ja osobne bych nikdy nic nenapsala snazilkam ..... Je to jako : Ty sis koupila nove boty ? Vzdyt te muze zitra prejed autobus .... No a? Radost z toho muze byt.... Pardon muj nazor ...

michalinka89
30. led 2015

Holky taky pridavam testiky..prosim o vas nazor 🙂 jsem 13 den po et a nechci se radovat predcasne 😉

mumikpufik
autor
30. led 2015

@svlocka jooo vločičko na tyto testy dakt bacha delaji duchy ☹ ja tady na tom mam ruzovou slabou carku a postranach ma obrys do cervena .ale na fotce tak neni ani zdaleka

mumikpufik
autor
30. led 2015

@michalinka89 jsou krasne carky ne duchy ale carky ! Ale at sili ! Tady vypadaji potad stejne ☹

michalinka89
30. led 2015

tohle jsou testy z dneska..mam strach aby to nebyly dusici :(

svlocka
30. led 2015

@mumikpufik no prave vim tak si nejak nedelam ted nadeje,uz je par krat mela.mi se ma dostavit za 7dni tak uvidime.a to biochemicke tehu jak to poznam?

svlocka
30. led 2015

@michalinka89 pekne carky 🙂at jen sily 🙂a maz nejake priznaky ? 🙂

michalinka89
30. led 2015

Prave ze nemam vubec zadne priznaky... ☹ v pondeli jdu na krev, tak uvidime...zitra jeste testnu ;)

svlocka
30. led 2015

@michalinka89 tak drzim pesticky dej vedet 🙂

mumikpufik
autor
30. led 2015

@michalinka89 to bohuzel nepoznas .... Spoustu zen kdyz ma spozdeni tyden,14 dni reknou si jen ze maji spozdeni a neresi to ale ve skutecnosti jsou tehotne ale mimi to vzda a pak sr vyplavi i s ms - udajne opozdenou ... Ja mela minuli mesic ... Den pred ms jsem mela ducha.potom v den co mrla byt ms silnejsiho ducha ... Potom slabl. Dalsi den uz nebyl skoro videt a dalsi den uz na testu nebylo nic a vecer jsrm dostala ms ☹

ivet1987
30. led 2015

@michalinka89 Držím pěsti, to vyjde. Že nemáš příznaky neřeš, já neměla vůbec žádné nikdy 😀

kpetranova
31. led 2015

Ahoj , prosím o radu .Jelikož jsem před 2-3 měsíci o miminko přišla a už se snažíme o nové ,tak jsem jako šílená .Přítel už si myslí že sem blázen .od 20. jsem to nedostala ale na testu mám jen slabého ducha v út du k doktoru ale chtěla bych vědět co si myslíte . děkuji za odpověd katka

mumikpufik
autor
31. led 2015

@kpetranova testuj kazde rano a sleduj zda duch sili az z nrj jednou budr silna carka jinak dr nic neuvidi odebere ti jen krev na hcg a to muzrs kdykoliv a kdekoliv ..... Nebo zkus clear blue

sarkad2856
31. led 2015

@michalinka89 To vypadá nadějně , tak at sílí 😉

janettbee
31. led 2015

ahojky já taky ještě raději nejásám, jsem dva dny před ms ,tak je ještě brzy,ale nedalo mi to,včera po čárce ani stopy, dnes toto, nevim zda taky neco vidite nebo je to jen muj dojem... 🙂 ale samozřejmě může jít jen o duchy...

saruska89
31. led 2015

@janettbee krasny duch... Zitra bude silnejsi;) potichu gratuluju;)

janettbee
31. led 2015

saruska: dekuji uvidime 🙂 počkám do pondělí zda přijde ms pak případně znovu otestuji,ale jelikož mě bolí podbříšek stejně jako u prvního těhu a běžně na to před ms netrpím tak uvidím 🙂

michalinka89
1. únor 2015

Holky tak jsem testovala i dneska a uplne bilo :( ted vubec nevim co ty 3 testy znamenaly ☹ 😠

reketka
1. únor 2015

@michalinka89 Nestresuj se testama, ja si udelala dva, byl tam duch a pak jsem cekala, kdyz ms nedorazila ani po 14ti dnech, tak jsem zavolala doktorovi. Stejne driv to bylo lepsi ze si to clovek nemohl zkouset takhle doma.Chovej se tak jako by jsi byla tehotna a halvne klid a pohoda.Ted je stejne uz vsechno na prirode.

michalinka89
2. únor 2015

Hcg v krvi 50.. v pondeli musim jit znovu..doktor rikal ze bud bude stoupat nebo bude 0 ☹ je to hodne malo?ms bych mela dostat az zitra..

suzik161
2. únor 2015

@michalinka89 ahoj, já měla den po očekávané MS hcg 50,9 a zítra začínám 19tt. 🙂 držím palce!!

michalinka89
2. únor 2015

jsi zlata 🙂 alespon nekdo me uklidnil 😉

michalinka89
6. únor 2015

Pondeli hcg 50, dnes pouze o 10 vic ☹ myslite ze je nejaka sance aby se to nejak rozjelo? ☹

irisie
6. únor 2015

@svlocka delala jsi test?

lloupacek
24. únor 2015

@janettbee no jak to dopadlo?

Strana
z2