Frýdek-Místek, kam na odběr hCG jako samoplátce?
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat hlavně těch z Frýdku, kde se dá tady u nás jít na odběr HCG jako samoplátce a jak dlouho trvá než se dozvím výsledek, příp. jestli si můžu zavolat nebo si pro něj musím přijít.
Mockrát děkuji 🙂
Myslím, že jako samoplátce můžete do jakékoliv laboratoře - krevní centrum, poliklinika... telefonicky vám podle mě nikdo nic neřekne, jedině, že byste dostala nějaké heslo. Prostě bych tam zavolala/zašla a domluvila se. Výsledek by mohl být tak za 2 hodinky od odběru.
Děkuji, to krevní centrum mě nenapadlo, myslela jsem, že mají laboratoř jen pro pacienty z tamních ambulancí. Zkusím se tam stavit hned ráno.
Krevní centrum ve FM jak už bylo psáno na Rubikovce. Domluvíte se, zda volat či oni volají vám. Mám dobré zkušenosti s tímto centrem...
@drakenn a můžu tam přijít jen tak nebo se mám nějak objednávat?
Já volala na "vrátnici" a řekla jsem, o co mi jde. Tam mě přepojili na dotyčné odběrové místo. Tam jsem si domluvila jaký odběr a kdy a jestli to půjde na pojišťovnu či ne..

@petrushka88 Ahoj, nejsem si jista, ale v krevním centru ve Frýdku by to snad melo jít na Rubikovce to myslím je. Tam bys z a zeptání nic nedala v prvním patře přímo dělají odběry.