HCG a neviditelnost na ultrazvuku: Je to mimoděložní?
Ahojky, podle testů který svítí jak dálnice těhotná jsem jen řešíme s doktorem věc že na ultrazvuku není nic vidět byla sem 28.1 . Poslední MS byla 20-26 .12 . Mám dost nepravidelný cyklus od kyretáže která byla v srpnu.Samozřejmě krev mi odebrali první vyšla 229 a druhá 571 moje otázka zní - jedná se o mimoděložní těhotenství nebo je možný že je prcek jen malý a ovulace proběhla později .Jsem po jednom zamlklým těhotenství tak mám dost obavy a tím že sem toto nikdy takto neřešila tak se tu treba někdo najde se zkušenostmi. Díky moc ❤️
@vlasta1981 moc děkuju právě mě děsí to že doktor řekl že když teď nebude nic vidět pošle mě na laparoskopie aby se vyloučilo mimoděložní
@carolinam89 hned by kuchali. Dej tomu čas .
@carolinam89 mohla se posunout ovulace ale i to může bejt mimo to nelze říct že ne počkala bych až bude krev přes 1000 a pak by už mělo bejt něco vidět na ultrazvuku
@carolinam89 ahoj máš nějaký posun?
@vlasta1981 ahojky byl vidět váček 8mm takže uvidíme jak to půjde dál
@carolinam89 držím palce 🍀

@carolinam89 buď úplně v klidu . V děloze je něco vidět až při hcg vyšší jak 1000 . Mohla se ti posunout ovulace ,dele to cestovalo ...já při 2500 hcg nic v děloze až při 20tis a víš také posunuta ovu atd ...Vydrz. Já vím že se to lehce říká ,mám to nedávnou za sebou . Sama víš že je to buď a nebo . Věř mimi .