Hladina hCG 670, v kolikátém týdnu můžu být?
Ahoj potřebují řadu 😊 podle tehotenskem kalkulačky mi vychází ,ze bych měla být v 9 tydnu ,ale čárky na testu jsou slabé a dnes jsem byla na odběru krve a tam mi vyšlo hcg jen 670 a mudr mi řekla ze je to tak 5 tyden ..... tak teď vůbec nevím.Poslední menstruace byla poslední týden v květnu a v červnu jsem jen jeden den velmi lehce spinila.
Ahoj, ja mnela poslednú MS 27.5. Když mi brali krev to bylo 4+4tt tak mi namerali hcg 809.
Ale četla jsem, že hladina hcg je individuální. Bylo už něco vidět na utz?
Tak snad som ti trochu pomohla.
A vtedy když som bola u MUDr tak som bola 4+4tt na utz nebolo nic vidiet jen to že se tam něco chystá v dutinke. Na kontrole v 7+4tt bylo videt mini embryo v delke 12,4mm.
To by odpovídala tak cca 4-5 týden. Jinak na UTZ je něco vidět od hodnoty 1000 a výš. Záleží kdy byla ovulace.
Doktorka mi řekla,ze na ultrazvuku by nic vidět nebylo ,ze je to vidět až nad 1000hcg ,tak mi ho ani nedělala.
A jak to ze mi to vypočítává na netu ten 9 tyden????
tak kalkulačka na netu počítá jen s termínem MS. Ne s tím kdy reálně proběhla ovulace. A kdy došlo k oplodnění.
@ikiwa doporučuji za dva dny krev zopakovat, jestli se hcg zdvojnasobuje 😉
Ve středu se chystám k doktorovi ,tak si řeknu ještě o zadanku na krev ,tak sem zvedava.
Ja mela cca 880 4-5 tyden

Mohlo byt to spineni způsobeno třeba uhnizdovanim miminka?