Hodně slabý duch. 🤔 Poradíte, prosím?
Zdravím všechny maminky a snažilky 🙂 jdu si opět pro radu 😁 Minulý měsíc jsem prodělala biochemické těhu. No a tento měsíc opět spoždění zatím tři dny,není mi nijak zvlášť špatně - co je stejné jako minulý měsíc, tak je bolest bradavek a to fest a někdy i svědění, už asi 10 dní. Jsem nafouklá, ale to jsem před MS vždy,mám dost žravou a jsem šílené asi týden neustále unavená. Myslím si, že to není asi možné, abych byla těhotná jelikož tento měsíc byl sex akorát 10 a 12 dc . MS mám plus mínus po 32. Dělala jsem testik včera odpoledne a nic, pak mi to nedalo a zkusila jsem dnes z ranní moči a mám takový pocit, že tam hodně slaboučký duch je,tak si jdu pro radu zda něco vidíte také? Měla jsem to tak i minulý měsíc, ale až někdy 11 dní po vynechání MS byl velice slabý duch, další den již celkem hezká carka no a pak za tři dny přišla MS. Zase si teď říkám, pokud bych tedy opravdu otěhotněla někdy 12 dc tak by už musela být hezky viditelná čárka? 🤔 jsem z toho celkem zmatená. Tento měsíc to tedy nějak neřeším vůbec, jen mě to teď samozřejmě zase znepokojuje.
Vidím to spíš trošku z dálky, než přibližování zblízka. Šlo to vyfotit blbě. Ve skutečnosti je to vidět dost lépe.

Je to tak slabé, že bych z toho opravdu nic nevyvozovala, možná spíš ryska? Nejde to skoro vidět. Já měla i o něco silnější a nikdy to těhotenství nebylo a prokazatelně ani být nemohlo. A vzhledem k sexu by čárka už opravdu měla být mnohem silnější a jasně viditelná.
Nic nevidím ale já měla tak slaboučkého ducha, že to vyfotit ani nešlo ale řekla jsem si, že to může být jen ryska a za dva dny už jsem měla pěknou čárku 😊 zkusila bych za pár dní znova
Ja mela stejne carky a dnes mi dr potvrdil tehu 😊👍 tak drzim palce, at zesili!
Holky tak já nic nakonec mi prisla ms dnes u po tych testech☹️