Hodnota HCG 40. Je negativní test z moči možný?
Dobrý den, dnes mi doktor volala že mám hodnotu HCg 40 a že za týden mám přijít ještě jednou krev a ultrazvuk, dělala jsem si ještě dnes test a ten byl spíš negativní možná duch, vím musím ještě čekat je to asi ještě hodně hodně brzké těhotenství, neměli jste s tím někdo zkušenost hodnota HCg 40 a je možný že mi test dopadl negativně těhotenský z moči.
Děkuji.
@2190 a aky dpo si
Dobrý den,
Prosim o nazor, ve stredu 8.11. bylo hcg v krvi 39,68 IU/I v patek bylo 100.04 IU/I a vcera (13.11.) 485.96 IU/I. Je to takto v poradku? Neni to malo? Dekuji moc :srdce:
@eleanora00 za me v poradku. Co 2-3 dny se zdvojnasobuje. Hodne stesti 🙂
@if88 ahoj, tak dnes mam hodnotu 4818,77 IU/I. Minule pondeli jsem mela 485. Myslis ze je to dobre? Dekuji moc
@2190 Ahoj, heleď, v tuhle chvíli je to buď anebo. Taky jsem měla takové tt, HCG mi nestoupalo, jak mělo, ale o dva týdny později už se dcera zavrtala, jak měla a teď chodí do prváku na střední 😂 jako ale připrav se i na to, že to nemusí vyjít - a má to tak být. Hlavně klid a přeju, ať za 16 let můžeš napsat to samé 😘
@eleanora00 ahoj. Myslim, ze hladina je naprosto v poradku. Jak uz jsem psala, co 2-3 dny by se mela zdvojnasobit. Drzim pesti, at je vse v poradku 🙂
@felis Tak miminko se bohužel neudrželo, oplakala jsem to celkem hodně, ale myslím že někdo tam že zhora mi to vynahradil, o měsíc možná i dřív jsem zjistila že jsem znovu těhotná, HCg stoupalo jak mělo nyní jsem 13 týden, miminko roste jako z vody vždy na ultrazvuku sebou pořádně šije je to pěknej akčňák 😁, dokonce nám vyšel prvotrimestrální screening prý na 1 s hvězdičkou, výsledky byli úplně vzorové, a doktorka si i zkusila typnout pohlaví, jsem tak šťastná, i když mi nevolnosti teda trápí do teď, pokaždé když vidím ultrazvuk mi to za to stojí.❤️❤️❤️

A proč jsi šla na krev??