Ja to duch?
Ahoj mile damy, od soboty si delam teh.testy a jsou furt s duchem, jednou slabe, podruhe silne (uz jich mam asi 9 🙂 vsechny druhy). Na gyndu jsem objednana az pristi tyden. Dnes jsem si zkusila udelat ovulacni test a vysel mi krasne na 2 prouzky. Menstruaci jsem mela dostat 11.4., taky od te doby mam bolesti spodku a prsou, furt beham na wc jestli jsem to nedostala, strasne blby pocit.. dnes poprve rano silene pocity na zvraceni, ale nic...takze jsem nebo nejsem?
Diky
Sem s testem😊
Těhotná jsi podle kteréhokoliv z těch testů. 😊
@wafina ahoj, tehotna jsi urcite. Gratuluju. Na tech modrych Maxech uz mas pekne dalnice 🙂
@pipi_puncocha asi moc ctu :( , psali ze falesne testy vyvola i ovulace, a tu evidentne mam. Jsem z toho uplne rozhozena, tak jsem se tesila az to prijde a ted neverim :d
@sudylichozrout a opravdu tomu muzu verit? Ja to nebydrzim do pristoho tydne na potvrzeni od doktora
@wafina ovulaci určitě nemáš, jsi těhule jak vyšitá. Ty testy reagují na podobném principu, dokonce když máš několik dní po sobě pozitivní ovulační, doporučuje se udělat těhotenský. 🤰
Gratuluju 🍀
Takze jakoze sem? :D mam fazolku :D dekuji devcatka
@wafina ano, jsi tehotna 🙂
@wafina Joo, spíš teda zatím zrníčko máku než fazolku. 😀 stáhni si nějakou těhotenskou aplikaci, hlaď si bříško a relaxuj.😘 držím palce, ať je vše v pořádku.🍀
@pipi_puncocha diky. Vec druha..kdyz pujdu na rizikove, to muzu hned? Mam docela stresujici zamestnani, tak nechci zbytecne neco podcenit.
@wafina to se budeš muset domluvit u gynekologa.. Já jsem doma od 7+5, to už jsem měla u mimča i srdeční akci atd., ale mám to psáno jako klasickou neschopenku a ne jako rizikové. Ještě ani nemám těhotenskou průkazku, ta se dává později, další kontrolu mám po Velikonocích, kdy budu 10+5.
Proč myslíš že to je ovulace?za mě jasné těhotenství
@goovana už jste tento test dávala a ano je pozitivní 👍🏻
Jsi tehotna. Gratuluju. Jsi uz zblbla temi duchy kolem co 😀 malokde vidim pekne testy jako u tebe.

Vyfoť test. Nejspíš jsi.