icon

Ja to duch?

wafina
17. dub 2019

Ahoj mile damy, od soboty si delam teh.testy a jsou furt s duchem, jednou slabe, podruhe silne (uz jich mam asi 9 🙂 vsechny druhy). Na gyndu jsem objednana az pristi tyden. Dnes jsem si zkusila udelat ovulacni test a vysel mi krasne na 2 prouzky. Menstruaci jsem mela dostat 11.4., taky od te doby mam bolesti spodku a prsou, furt beham na wc jestli jsem to nedostala, strasne blby pocit.. dnes poprve rano silene pocity na zvraceni, ale nic...takze jsem nebo nejsem?

Diky

vashti
17. dub 2019

Vyfoť test. Nejspíš jsi.

monikazubtech
17. dub 2019

Sem s testem😊

wafina
autor
17. dub 2019
wafina
autor
17. dub 2019

@wafina no jde o ten ovulacni, tam jsou taky dve

pipi_puncocha
17. dub 2019

Těhotná jsi podle kteréhokoliv z těch testů. 😊

sudylichozrout
17. dub 2019

@wafina ahoj, tehotna jsi urcite. Gratuluju. Na tech modrych Maxech uz mas pekne dalnice 🙂

wafina
autor
17. dub 2019

@pipi_puncocha asi moc ctu :( , psali ze falesne testy vyvola i ovulace, a tu evidentne mam. Jsem z toho uplne rozhozena, tak jsem se tesila az to prijde a ted neverim :d

wafina
autor
17. dub 2019

@sudylichozrout a opravdu tomu muzu verit? Ja to nebydrzim do pristoho tydne na potvrzeni od doktora

pipi_puncocha
17. dub 2019

@wafina ovulaci určitě nemáš, jsi těhule jak vyšitá. Ty testy reagují na podobném principu, dokonce když máš několik dní po sobě pozitivní ovulační, doporučuje se udělat těhotenský. 🤰

monikazubtech
17. dub 2019

Gratuluju 🍀

wafina
autor
17. dub 2019

Takze jakoze sem? :D mam fazolku :D dekuji devcatka

sudylichozrout
17. dub 2019

@wafina ano, jsi tehotna 🙂

pipi_puncocha
17. dub 2019

@wafina Joo, spíš teda zatím zrníčko máku než fazolku. 😀 stáhni si nějakou těhotenskou aplikaci, hlaď si bříško a relaxuj.😘 držím palce, ať je vše v pořádku.🍀

wafina
autor
17. dub 2019

@pipi_puncocha diky. Vec druha..kdyz pujdu na rizikove, to muzu hned? Mam docela stresujici zamestnani, tak nechci zbytecne neco podcenit.

pipi_puncocha
17. dub 2019

@wafina to se budeš muset domluvit u gynekologa.. Já jsem doma od 7+5, to už jsem měla u mimča i srdeční akci atd., ale mám to psáno jako klasickou neschopenku a ne jako rizikové. Ještě ani nemám těhotenskou průkazku, ta se dává později, další kontrolu mám po Velikonocích, kdy budu 10+5.

balogis
17. dub 2019

Proč myslíš že to je ovulace?za mě jasné těhotenství

goovana
17. dub 2019

Co myslíte mám se radovat dnes 34 DC 1.4 ovulace a první test v sobotu a druhy v pondělí a dnes poslední

slunecnice358
17. dub 2019

@goovana už jste tento test dávala a ano je pozitivní 👍🏻

wafina
autor
19. dub 2019

@balogis ja si delala primo i ovulacni test...

astyna88
19. dub 2019

Jsi tehotna. Gratuluju. Jsi uz zblbla temi duchy kolem co 😀 malokde vidim pekne testy jako u tebe.

goovana
20. dub 2019

Nechtěla jsem věřit ale je to tam 🙂