Jak dlouho trvá nidace a špinění na začátku těhotenství?
Ahoj, chtěla bych se zeptat...
Měla některá z vás na začátku těhotenství hnědé výtoky, špinění a krev ještě cca 5-6 dnů před MS a byla to nidace? Krve není moc, ale ani nějak extra malinko, rozhodně ale méně než při klasické MS. Jak dlouho toto trvalo v případě těhotenství, popřípadě jak probíhala Vaše nidace? Děkuji mockrát za odpovědi. 🙏 ❤️
@bilykonik123 Ja som to tak mala v prvom tehotenstve, trvalo to tusim 2-3 dni. V druhom vobec.
Neměla jsem to ani v jednom těhotenství.
Přesně v termín MS hnědé špinění, spíš jen po curani na papíře. Na intimce občas kapka. Tak to bylo 4 dny. 🙂
V termínu ms špinění až lehké krvácení, trvalo to týden.
Ahoj holky, s mužem se snažíme o miminko cca rok a moc se těšíme <3
Ovulaci si hlidám ovulačníma testama. V den kdy jsem byla 6DPO sem začala špinit, 7DPO nic a dnes 8DPO se oběvil tento tmavší výtok. Nikdy dřív jsem tohle nezažila a zdravotní problémy nemám. Myslíte se, že de jedná o nidaci nebo jsem blázen už. Moc děkuji za vaše rady 💕🌸
@barbora128 může být. Já bych se na to neupinala a užívala si krásne dny a v den očekávané MS bych zkusila test. Takové "duchaření" nemá smysl, jen to člověka stresuje. Nicméně já bych v tom šanci viděla. Ale dřív bych netestovala. Držím palce dej pak vědět 😊

Ahoj, já u prvního těh. měřila BT, tak vím, kdy byla nidace - den potom jsem 2x zašpinila takovýma růžovýma nitkama, nebyla to vyloženě krev ani vyloženě špinění.. Pak už ne. Tentokrát jsem teplotu neměřila a nidace se ani nijak neprojevila.