Jak rozeznat kanálek od ducha? Diskuze a zkušenosti.
ahoj holky. Chtěla bych se vás zeptat, jestli je tohle duch nebo kanalik. Jsem dnes cca 10-11dpo. Děkuji

@rosalindamelinda opravdu tam nic nevidíš?
Ne nevidím tam nic. Vždyt je tam jediná tmavá čárka, což znamená negativní. Jaký máš cyklus? Kdy očekáváš ms?
@rosalindamelinda zkus si otevřít tu fotku, uvidíš ji v lepší kvalitě. Ms mám hrozně nepravidelnou takže opravdu nevím. Dnes jsem 28dc a cca 12dpo
Je tam slaba druha carka
@rosalindamelinda kanalik - ryska
@bh8 A myslíš, že to je reálná čárka? Akurat jsem se znovu na ni podívala a jak uschl test, tak čárka je už velmi těžko vidět.
Zkus za dva dny. Ted taky lovim
@bh8 A jaký jsi dpo?
@bh8 ty máš krásné čárky, držím palce✊🏼🍀
Krásný duch. Rysky neexistují 🤯
Ja vidim ducha. 😊
Je tam krasny dousek. Za dva znovu a drzim palecky ☺️
Ja vidim pididucha. Takto vypadal muj test paty den po transferu a kazdym dnem silil.
Ahoj nektere holky jsou tu hrozné a slepé… Jj jsi těhotná ovšem je to b takovém začátku ze proste se muže stát cokoliv… alr ano je tam slabá čárka odpovídající 10-11 DPO držím palce ať sílí a je vše v pořádku
Ja stale vidim i dnes 🙂 uz jsem zkoumala tolik testu v posledni dobe, ze mam vycvicene oko 😃
@junetule chci se zeptat, když mezi nimi není žádný rozdíl a už 3 dny mám stejnou slabou čárku, nevíš co to znamená? neměly by čárky viditelně tmavnout?
No casem by tmavnout urcite meli. Ja mela takove stejne tri dny po sobe a pak uz to zacalo byt pomalu vyditelnejsi. Tehotenskou carku pry delaji i nejake leky s hormony, ale to jsem nezazila. Jistotu zdrejme budes mit az po testu z krve. Ale to cekani je hrozne. Kamaradka mela 14dni po transferu pozitivni test z krve a na tehotenskem testu z moci jeste dva tydny nic nebylo.

Co znamená kanalik? Duch tam není. Sněhobílý TT :-/