Jak se pozná na děložním čípku těhotenství?
hezký večer všem, mám takovou otázku,týká se mého děložního čípku. Od ovulky mi příjde, že je pořád měkký kolem otvoru a že je snad ještě otevřený. Doslova cítím tu dírku uprostřed čípku a je to kolem pořád měkké a jakoby vystouplé. Máte s tím někdo zkušenosti? co to může znamenat? je to vůbec v pořádku? Může to značit těhotenství? nebo snad že brzy příjde menses? mám teprve 7 dní po ovulce a dalších 7 před sebou, než by menstruace měla přijít.
Miminko bych ráda, snažíme se už dlouho a furt se nedaří, ani clostilbegyt napoprvé nepomohl, teď jsem ho brala podruhé.
Taky říkám,ze nijak 😁 Jsem to zkoušela a ještě jsem si říkala,ze nejsem těhotná,ze je hned krátký,hned dlouhý no a byla jsem těhotná. Teď když si myslím,ze čípek je jak v tehu ma byt,tak těhotná nejsem 😀
Mám něco podobného. Jsem asi 14DPO a čípek si dělá co chce, jednou je krátký a měkký, pak zas hned dlouhý a tvrdý. Do toho mě bolí týden už prsa, tak si říkám jestli to není přicházející MS. Čekàm že přijde zítra nebo nejdýl po zítří. Jinak test v ponděli a negativni.
Já těhotenství poznala podle čípku, sledovala jsem ho cca třičtvrtě roku před otěhotněním. Vždycky před menstruací se mi zdál jiný- krátký, dlouhý, tvrdý měkký. Byla to asi dost psychika. Ale když jem opravdu otěhotněla byl tvrdý a protažený jak nikdy za toho třičtvrtě roku a opravdu zavřený. Také jsem četla, že s clostilem nemá cenu ho sledovat a mě taky přišel pokaždé jinej s ním.

No ja ti reknu , ze jsem se to snazila vyzkoumat. A to jsem fakt vedela jak a kdy vypada muj cipek. Ale neslo to...Az potom - cca po tysnu vynechani ms a mozna jeste pozdeji, sel uuuuuplne dozadu a byl uuuuuuplne mekky , tak jako nikdy. A takovy ten tehu hlen - tj. takove bile kousky zele (jiny nez pri kvasinkach nebo pri neplodnych dnech) a to taky az tak pozdeji.
Jedine podle ceho slo tehu trosku predpokladat byla bazalni teplota 🙂 jinak fakt nic- pak az test a pak se pridaly vsechny priznaky. 😉