Jak vyhodnotit výsledek těhotenského testu?
Krasny dobry den, vsem,
rad bych se zeptal, zda mate zkusenosti se “silou” testu.
Da se v tomto pripade hovorit o “zdravem postupu”, tedy i v pripade pomaleho tmavnuti testu?
Prvni test dva dny po vynechane menstruaci, tj. streda 5.11. (slaboucky duch), nasledne 6.11. lehce “silnejsi duch”.
Nasledoval “mama test” 7.11., kde se bavime o zretelne pozitivnim testu.
Prozatim posledni test dnes 9.11., opet silnejsi duch. Ale nic “extra”… A to bylo jiz 6 dni po vynechane menstruaci.
“Papirove” testy byly znacky “in:time”.
Mohu, prosim, pozadat o Vase zkusenosti?
Predem moc dekuji a preji hezky vecer.

Vidím pozitivní testy od slabé čárky po silnou s čím by jsi potřebovala vědět rady? Je možné že ovu proběhla déle a hormon HCG nastupuje postupně 🙂 myslím si že každá značka má i množství barviva prostě máš pozitivní test gratuluji 🧡 a držím palečky
@anonym_7b9a4e
Dobry vecer,
je tedy mozne, ze to nastupuje postupne? Snazime se opravdu delsi dobu a je tu urcity “strach” z chemickeho tehotenstvi. Gynekologie je samozrejme objednana, ale az za 4 dny krev a samotna kontrola az za dva tydny…
@anonym_7b9a4e
Dobry vecer,
je tedy mozne, ze to nastupuje postupne? Snazime se opravdu delsi dobu a je tu urcity “strach” z chemickeho tehotenstvi. Gynekologie je samozrejme objednana, ale az za 4 dny krev a samotna kontrola az za dva tydny…
@anonym_autor bohužel zda biochemické nebo mimoděložní to vám asi nikdo z testu neřekne bud půjdete na krev a HCG bude stoupat je to prostě těhotenství a vaše obavy vám vyvrátí až lékař při prvním vyšetření na které se chodí mezi 6-7tt záleží na Dr kdy vás objedná.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na radu. V pondělí jsem měla dostat menstruaci, ale přišla už ve čtvrtek, tedy dřív, než měla. Byla slabá a rychle skončila, tak jsem si udělala těhotenské testy – vypadají takhle (viz fotky). Co si o tom myslíte?
@ena32 pokud budou silit pomalu, doufala bych, ze to nebude mimodelozni. Zasla bych na krev + za 2 dny znovu, zda se hodnota zdvojnasobi
@anonym_autor zajdi na krev + za dva dny znovu. Opravdu vypada, ze to nesili
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na radu. V pondělí jsem měla dostat menstruaci, ale přišla už ve čtvrtek, tedy dřív, než měla. Byla slabá a rychle skončila, tak jsem si udělala těhotenské testy – vypadají takhle (viz fotky). Co si o tom myslíte?
@ena32 Testuj dál. Pokud bude čárka obden tmavnout, jsi na dobré cestě. Bude-li slábnout, šlo o biochemické těhotenství. Nebude-li se příliš měnit, nebo bude intenzita kolísat, doporučuji sledovat hcg v krvi a jít brzy na ultrazvuk kvůli vyloučení mimoděložního. Držím palce 🙂.

Vidím pozitivní testy od slabé čárky po silnou s čím by jsi potřebovala vědět rady? Je možné že ovu proběhla déle a hormon HCG nastupuje postupně 🙂 myslím si že každá značka má i množství barviva prostě máš pozitivní test gratuluji 🧡 a držím palečky