icon

Jak vypadají vaše těhotenské testy před menstruací?

laiila
25. čer 2023

Holky vím, že spousta z Vás testuje ještě před očekávanou MS, ukažte jak takové testy s duchy či už viditelnými čárkami u Vás vypadaly 🙂

teenyel
25. čer 2023
laiila
autor
25. čer 2023

@teenyel tedaaa to je krásný 🙂 Takhle můžeme hezky porovnat s ostatními 🙂 Já dnes 4 dny do MS a testík takto 🙏🏻😍

teenyel
25. čer 2023

@laiila to je uz pekna carka, drzim palce 🍀

lucpop94
26. čer 2023

@laiila krásný ❤️❤️gratuluju ❤️❤️ už beres listovku?

pajusz
26. čer 2023

Můj "těhotenský testik" má teď čerstvých 10 dnů..

laiila
autor
27. čer 2023

@lucpop94 jj beru už nějakou dobu Inofolic 🙂 Dnes mám 2 dny do MS a test takto 🙂

laiila
autor
27. čer 2023

@pajusz to je kráása 🙂 Jak dlouho si měla v tu dobu cyklus víš? Já jsem dnes 24 DC a foto testu výše, ovulace dle UZ 14.6., takže dnes 13 DPO 🙂

pajusz
27. čer 2023

@laiila 26dnu. Prsa mě bolela snad hned, to bylo první znamení. Ale test tedy 3 dny před ms dělaný. Já ovu neměla vydledovanou.

laiila
autor
27. čer 2023

@pajusz tak to máme stejně 🙂 jen teda mě prsa nebolí vůbec, což mě trochu děsí, že nemám žádné příznaky :( , do MS mám dva dny, tak snad už ani nedorazí 🙏

mjbkarol
27. čer 2023

Hele pred ocekavanou ms jsem nedelala tt ale ovulacni, a vzdy kdyz jsem byla tehotna, dohromady trikrat, tak ty ovulacni byly hoooodne moc pozitivni, jakoze ani primo pri ovulaci jsem na nich nevidela takovou carku😀

andreah96
4. črc 2023

@laiila jeee 🥰 obrovská gratulace, těším se z toho s vámi a držím palečky. 🍀 My se snažíme už nějakou dobu a tento měsíc už snad budeme šťastní také. ☺️

laiila
autor
4. črc 2023

@andreah96 moc děkujeme a také ti držíme palce ✊🏻. Ty si hlídáš ovulku ? Já dnes pátý den spoždění a test takto 😍

laiila
autor
6. črc 2023

Holky tak dnes mám týden meškání MS a digitální test ukazuje 3+ , to by sedělo, jen mě teda zarazilo, že dnes prsa nebolí, neměly by bolet ustavičně už pořád ?

pajusz
6. črc 2023

@laiila buď v klidu. Prsa pro mě taky byli ukazatel. Jednou bolela víc, pak méně. Pořád jsem si na ně sahala jak uchylacka 😄 kdy jdeš na utz?

laiila
autor
6. črc 2023

@pajusz já taky 😄, v pondělí jdu na první ultrazvuk a snad už bude něco vidět 🙏🏻

pajusz
6. črc 2023

@laiila 6+5 jsem měla už videt tlukouci srdíčko❤️ neskutečný že zejtra bude malý 21 dní.

andreah96
17. črc 2023

Hlásím že se zadařilo! 😍❤️🍀🙏 Odshora 10DPO, 11DPO, 12DPO a na zkoušku i OVU (12DPO) ať máme odpověď i na to zda ukáže ovulační test těhotenství 😅 dnes mám jakoby 3. den zpoždění. Mám zkrácenou lutelální fázy na 12 dní. Digi je 11DPO ☺️

andreah96
17. črc 2023

@laiila hlídala jsem, jelikož jsme se snažili od srpna 2023 po prodělání laparoskopie na základě mimoděložního těhotenství v březnu se mi zkrátila lutelální fáze na 12 dní ze 14, 15 dnů. Zkoušeli jsme od začátku plodných dnů každý den, OVU testy stále negativní a 18DC pozitivní a tak jsme zkoušeli dál, no povedlo se. 🍀🙏❤️☺️

andreah96
17. črc 2023

@laiila já jdu 31.7. 🥰 a hrozně se těším. ❤️

laiila
autor
19. črc 2023

@andreah96 super !!! Já už mám dva ultrazvuky za sebou v centru, už máme srdíčko a předali mě už k mému gynekologovi 🙂 Dnes jsem 6+3 a TP 9.3.2023, další kontrola až 18.8., doufám a věřím, že bude vše v pořádku 🙂 A ty jsi dnes jaký týden ?

andreah96
21. črc 2023

@laiila dle poslední MS to vychází k dnešnímu dni (21.7.) na 4+6 a TP na 23.3. 2024 ale uvidíme co mi řekne paní gynekoložka 31.7...., jelikož jsem měla posunutou tu ovulaci. ☺️