Jaká je možnost otěhotnění po upt v šestinedělí?
Dobrý den, 3.12 sem byla na farmako.upt a dne 23.12 jsem byla na do čištění v nemocnici, po zákroku úplně bez problémů, bez bolesti, bez krvácení,dnes 27.12sme měli sex, ne chráněny, jaka je možnost otěhotnění? Mám letět do lékárny pro prášky po. Ano vim jak je,, zodpovědne,, mít sex a teď se bat, tak prosím bez poucovani
@nikoletka87 Ty jsi byla na potratu a dal se nechranis? To myslis vazne, nebo si z nas jen delas srandu?
Vzdy je pri nechranenem sexu moznost otehotneni. Uprimne doufam, ze jsi jen troll a ne nekdo takhle hloupy a nezodpovedny.
Prosimvas, reknete, ze si delate pr*el a jste jen trapnej troll co se nudi?!
Protoze pokud tohle myslite vazne, tak ani nechci psat tu nadavku co si o vas myslim.
Neskutecny tohle.
IQ kyble s vodou 🤦🏼♀️
@nikoletka87 pravděpodobnost těhotenství je na 100%
Ty jsi dobre mimo... tohle fakt nechapu, snad je to jen nejaka provokace, to snad ani neni mozne...
Další sex bez ochrany komentovat nebudu 🤦 ale říká ti něco třeba dodržení šestinedělí? Ono se řekne upt.. ale pořád je to dole "živý" a chvilku trvá než se to dá zase dokupy. Mimo případného těhotenství, si můžeš vysloužit třeba i skvělej zánět.
@sajul ten by ale mohl definitivně vyřešit ta nechtěná těhotenství....
Kdyby blbost kvetla.. Jakykoliv nechraneny sex muze vest k těhotenství, po upt se musi dodrzet 6ti neděli stejne jako po porodu. Mimoto je mi celkem jedno, proc ten potrat ale takto brzo nechráněny sex je opravdu dukazem toho, ze nekteri by se rozmnožovat nemeli vubec!
Pak me napada spousta sprostych slov a myšlenka "doufám že si dela pr*el"
No ty jsi debil
ty vole a tohle dejchá stejnej vzduch jako já 🙄

Mám to chápat tak, že jsi byla na potratu a teď jsi měla opět nechráněný sex? Abys mohla jít zas na potrat? Wtf?