icon

Jaká je možnost otěhotnění po upt v šestinedělí?

nikoletka87
27. pro 2020

Dobrý den, 3.12 sem byla na farmako.upt a dne 23.12 jsem byla na do čištění v nemocnici, po zákroku úplně bez problémů, bez bolesti, bez krvácení,dnes 27.12sme měli sex, ne chráněny, jaka je možnost otěhotnění? Mám letět do lékárny pro prášky po. Ano vim jak je,, zodpovědne,, mít sex a teď se bat, tak prosím bez poucovani

themuffin
27. pro 2020

Mám to chápat tak, že jsi byla na potratu a teď jsi měla opět nechráněný sex? Abys mohla jít zas na potrat? Wtf?

sudylichozrout
27. pro 2020

@nikoletka87 Ty jsi byla na potratu a dal se nechranis? To myslis vazne, nebo si z nas jen delas srandu?

krupka3
27. pro 2020

Vzdy je pri nechranenem sexu moznost otehotneni. Uprimne doufam, ze jsi jen troll a ne nekdo takhle hloupy a nezodpovedny.

ema90
27. pro 2020

Prosimvas, reknete, ze si delate pr*el a jste jen trapnej troll co se nudi?!
Protoze pokud tohle myslite vazne, tak ani nechci psat tu nadavku co si o vas myslim.
Neskutecny tohle.
IQ kyble s vodou 🤦🏼‍♀️

nikynikol25
27. pro 2020

@nikoletka87 pravděpodobnost těhotenství je na 100%

barmil
27. pro 2020

@ema90 napadá mě to same... A mit sex 4dny po zákroku... To je zas materiál...

jako_mala_holka
27. pro 2020

Ty jsi dobre mimo... tohle fakt nechapu, snad je to jen nejaka provokace, to snad ani neni mozne...

sajul
27. pro 2020

Další sex bez ochrany komentovat nebudu 🤦 ale říká ti něco třeba dodržení šestinedělí? Ono se řekne upt.. ale pořád je to dole "živý" a chvilku trvá než se to dá zase dokupy. Mimo případného těhotenství, si můžeš vysloužit třeba i skvělej zánět.

slunickonanebi
27. pro 2020

@sajul ten by ale mohl definitivně vyřešit ta nechtěná těhotenství....

keksik002
27. pro 2020

Kdyby blbost kvetla.. Jakykoliv nechraneny sex muze vest k těhotenství, po upt se musi dodrzet 6ti neděli stejne jako po porodu. Mimoto je mi celkem jedno, proc ten potrat ale takto brzo nechráněny sex je opravdu dukazem toho, ze nekteri by se rozmnožovat nemeli vubec!
Pak me napada spousta sprostych slov a myšlenka "doufám že si dela pr*el"

nanyh
27. pro 2020

No ty jsi debil

lenickakl
28. pro 2020

ty vole a tohle dejchá stejnej vzduch jako já 🙄