Jaká je šance na otěhotnění? 🙂
Maminky, mám dotaz. 🙂
Podle ovulační kalkulačky na internetu (nevím zda se jí může tak úplně věřit) mi vycházela ovulace na neděli a je pravda, že mě bolel dost podbřišek. Poslední ms byla 20.12. a končila 25.12. Je hodně velká možnost otěhotnění, když jsem měla s manželem nechráněný styk 1.1.2016 v noci? Děkuji za odpovědi 🙂
matysofi2015 a měli jste nechráněný styk přesně v den ovulace nebo o den, či dva dříve nebo déle? 🙂
No,jelikož je náš syn plánovaný, tak nechráněný 🙂 Co se ovulky týče, snažila jsem se hlídat nejsilnější den ovulace a jak píšeš ty, pobolívá podbřišek.Ale kdoví, mohlo to vyjít i po ovulce. Teď bych si rozhodně už netroufla mít nechráněný styk, jedno mimčo zatím stačí 🙂 Takže zobu prášky a jsem v klidu 😉
Tak dnes 7. (6.) den po NS a bolí mne celý den podbřišek, může to znamenat usazení spermie do vajíčka či nikoliv? U prvního těhu jsem neregistrovala, tolik jsem se nepozorovala :D 🙂
Ahoj chtěla bych se zeptat, když jsem minulý měsíc jsem dostala po 8 dnech zpoždění to bylo 38dc tak mam počítat s MS az po 38 dnech brala jsem HA tak nevím jak s tím mam počítat první cykly byly 31 a 38. Dekuju

@majkyj Nám to podle kalkulačky vyšlo.Ale ne vždy to musí být pravidlem. Takže jakmile budeš mít zpoždění a jsi zvyklá na pravidelnou MS,šup do lékárny pro těhu-test 😉