Jaká je šance, že je 6 testů falešně pozitivních?
Ahoj holky 🙂
Jsem už zklamaná z dřívějška,tak se jdu zeptat vás a možná se i trochu uklidnit 😅
Od pondělka mi vyšlo 6 pozitivních testů,někde duch,jinde už slabá čárka.Jsou od 4 různých značek...Jaká je šance,že jsou falešně pozitivní?Jaké mám zpoždění neřeknu,nemívám MS pravidelnou už od porodu 😀 A co se týče šance,že bych otěhotněla...Ta je skutečně velká,myslím nechráněný sex 😀 Teď,když už jsem natěšená se ale bojím dalšího zklamání... ☹ Zkušenosti?Děkuji 🙂

Po předchozím zklamání chápu tvou nejistotu, ale takové krásné testíky myslím nebudou falešná pozitivita 😅 🙂 Řekla bych, že jsi těhotná 🙂 Držím palce, ať se vše vyvíjí, jak má 😉
také bych si dělala obden znovu test stejné značky a čekala, že čárka bude sílit, pokud je opravdu pozitivní 😉
Pochybuji ze by bylo sest testu falesne pozitivnich....
Těsně před menstruací se objevují falešně pozitivní testy, ale většinou hned druhý den MS nastoupí. Počkala bych ještě den, a pak se znova otestovala.
myslim,že jsi v tom 🙂
Gratuluji, maminko!
Ahoj, měla jsem to samé když jsem si dělala test poprvé, nevěděla jsem kdy mám menses dostat přesně, ale nějak jsem cítila, že mám těžké změny na sobě samotné a i psychické. Test jsem si udělala a vyšel mi přesně jak tobě - úplně světlá téměř neviditelná čárka. Hned jsem volala na gyndu, že mám podezření jestli můžu dojít na krevní testy a tam se mě zeptali na poslední menses a řekli, že je ještě brzo ať dojdu za 2 týdny už na UZ. Tak jsem si po týdnu udělala test znovu a už vyšel tak jak měl - pozitivní. Takže si myslím že těhu jsi 😉

Před MS mívám falešně pozitivní, to chce dělat jen od jedné značky, pokud sílí, dobré, pokud ne, tak falešné - aspoň u mě to tak bylo.