icon

Je duch na testu znakem těhotenství?

kerolejna
4. čer 2025

Ahojky holky. Moc se omlouvám jestli zakládám zbytečnou diskuzi ale chtěla bych poradit. Mám více jak 14 dni zpožděnou menstruaci. Měla jsem ji dostat 18.5.2025 a od Ledna mívám cyklus mezi 30-33 dnech. Bolí mě hrozně prsa celou dobu a sem tam v podbřišku. Třetí den už špiním a myslela jsem, že se menstruace už rozjíždí ale stále jen špiním. Dnes jsem si dělala těhotenský test z ranní moči Mamatest. Nejsem si jista jestli je tam duch po případě jestli to není jen ryska. Podíváte se prosím na foto níže a napíšete mi svůj názor prosím? ♥️♥️♥️♥️

Je duch na testu znakem těhotenství?Je duch na testu znakem těhotenství?
hennrietta
4. čer 2025

Negativní nebo možná biochemické, ale při 2 týdenním zpoždění by byl test víc pozitivní. 🤔

kerolejna
autor
4. čer 2025
@hennrietta

Negativní nebo možná biochemické, ale při 2 týdenním zpoždění by byl test víc pozitivní. 🤔

@hennrietta právě, že jsem volala v pondělí na gyndu a sestřička mi řekla ať ještě týden počkám. Že si mám udělat aspoň 2 testy ještě a když mi nepřijde MS; tak se mam objednat příští týden. V pondělí jsem i začala odpoledne špinit a trvá to do teď. Jinak moc děkuji za váš názor 🥰

lencaa11
4. čer 2025