icon

Je ještě šance na těhotenství při negativním testu?

salmina
24. čer 2022

Jsem 25Dc tohle je včerejší test a dnes tam nic nebylo..je ještě nějaká šance že jsem těhotná??

Je ještě šance na těhotenství při negativním testu?
Strana
z2
pajasala
24. čer 2022

@salmina to je krásná čárka. Dnes si dělala stejnou značku?

salmina
autor
24. čer 2022

@pajasala ano ale nebyla to ta první ranní moč😏

pajasala
24. čer 2022

@salmina to je divné z takové krásné čárky nic. Zkus zase zítra

lencaa11
24. čer 2022

@salmina pěkná čárka udělala bych nový rano test

salmina
autor
24. čer 2022

@pajasala děkuji zkusím třeba jinou značku treba clear blue

salmina
autor
24. čer 2022

@lencaa11 zkusím jinou značku třeba clear blue

zlaticko22
24. čer 2022

@salmina to je opravdu pěkná čárka, to bych neřekla, že by další den nemělo být nic... zkus jiný a uvidíš, moc držím palečky

salmina
autor
24. čer 2022

@zlaticko22 Děkuji právě vybihala hned dřív než ta kontrolní...

eloana
24. čer 2022

@salmina mela jsem to stejne -jeden den takovato carka duhy den nic - bylo to biochemicke tehotenstvi

salmina
autor
24. čer 2022

@eloana co to znamená??

lencaa11
24. čer 2022

@salmina že se miminko neudrželo a odešlo že zpožděnou Ms

l01991
24. čer 2022

@salmina Biochemické těhotenství je stav, kdy má žena pozitivní těhotenský test z moči nebo krve, ale těhotenství skončí dříve, než je prokázáno ultrazvukovým vyšetřením. Velké množství žen ani neví, že bylo gravidních, pozorují pouze opožděnou, eventuálně silnější menstruaci.

Ps:samozřejmě držim palce ať to byl jen vadny test

salmina
autor
24. čer 2022

@lencaa11 ahaa děkuji...

eloana
24. čer 2022

@salmina ze se to neuchytilo.... proto se doporucuje testovat treba az tyden po vynechani.... u biochemickeho se proste vajicko oplodni,ale spravne neuchyti

katherine177
24. čer 2022

@salmina možná vadný test ,zkuste zítra ráno stejný test

salmina
autor
24. čer 2022

@l01991 Děkuji a ještě se zeptám když by to teda odešlo...je mi totiž špatně od žaludku každé ráno asi hodinu od minulého pátku...měla jsem to takhle při všech 3 detech dětech ....tak kdyby to zaniklo je normální že teď dnes je mi zase špatně??Nezvracim ale asi hodinu trvá než mě to přejde...

lencaa11
24. čer 2022

@salmina muselo by to samo odejít z Ms pak by odezněli i příznaky myslím že je to předčasný vyzkousej te jiný test a podle toho uvidíte ☘️☘️

salmina
autor
24. čer 2022

@lencaa11 Děkuji moc hlavně zkusím tu ranní oč protože mám do menses ještě týden..mam cyklus32 až 33dnu...

eloana
24. čer 2022

@salmina nemusi to samozrejme byt - mohl to byt spatny test... nic mene mi prijde na ranni nevolnosti brzy...kdyz to teoreticky mas dostat az za tyden

junykessy
24. čer 2022

@salmina mne to takhle ukazoval test vecer, rano nic. Zkusila jsem jinou znacku a to same. U dr jsem byla, sliznice nizka takze na tehu to nevypadalo. Pichl mi vyvolavaci injekci, tak uvidime jestli ms dorazi. Pokud ne, zkusim test znova... Drzim palce

salmina
autor
24. čer 2022

@eloana nejsou to úplně velké nevolnosti...jen trochu špatně...a měla jsem to tak i u předcházejících těhotenství...dokonce poprvé jsem podstoupila i vyšetření žlučníku atd...protože menses ještě neměla být a za týden bylo Jasné že se žlučníku nic není ale jsem těhotná....kam to i v kate napsáno...těhotná jsem byla už celkem 4krat byla jsem na jedné interupci....a vždy jsem špatně dopředu...nic hrozného jen každý den chvilku ráno...bez zvracení atd....později ale ta nevolnost vždy silila...I tak jsem nikdy nezvracela

l01991
24. čer 2022

@salmina no uvidiš,mohl to byt vadny test ale i to biochemicke.Pokud to odejde tak jako "normalni " ms a měly by i odeznit přiznaky.Jinak při biochemickem se mužete za 2tt zase snažit.Tedy jako kdybys měla normalni ms.

salmina
autor
24. čer 2022

@l01991 jj jeste že tak😄

salmina
autor
24. čer 2022

@junykessy taky držím palečky😊

l01991
24. čer 2022

@salmina pravě na biochemickem je "fajn" když už se teda stalo že nenaruší nijak významně cyklus.Jak jsem psala,zpožděna ms.. ja to měla 2x,prosinec 020,duben 021 a teď jsem v 7m...

salmina
autor
24. čer 2022

@l01991 jak 2x prosinec???to může být 2x??

katherine177
24. čer 2022

@salmina měla jsem snad každý měsíc , při ročním snažení asi 8x,vždy pozitivní test ,který buď zesílil a pak slábnul až došla ms nebo byl několik dní slabý a opět došla ms

salmina
autor
24. čer 2022

@katherine177 to chápu ale jak jsi to stihala 2x do měsíce...???

l01991
24. čer 2022

@salmina jako 2x biochemicke,1 v prosinci a 1 v dubnu

salmina
autor
24. čer 2022

@l01991 jo ahaaa ak to jo...promiň já to nepochopila...

Strana
z2