Je lehké krvácení po vytažení tělíska známkou těhotenství?
Ahojky, před dvouma týdny jsem byla na gyndě si nechat vytáhnout tělísko, protože chceme miminko. Bylo to v době ovulace, už tam byl vidět velký folikul, který měl pár dní na to prasknout. Vzhledem k tomu, že jsme ještě tento den po vytažení měli pohlavní styk a následující večer jsem začala mírně krvácet, říkala jsem si, že folikul prasknul a vajíčko se uvolnilo a že jde o ovulační krvácení. Když jsem měla tělísko, v době ovulace jsem semtam zašpinila. Od ovulace mi strašně ztežkly prsa a jsou velmi citlivá, dokonce se mi asi tři dny zpátky spustila z prsou bílo žlutá tekutina, když bradavku zmáčknu. No a teď ta otázka a Váš nazor. Od 9/10 dpo jsem začala špinit..fakt malinkato, kolikrát to nebylo vidět ani na papíře.. včera 12 dpo stálé špinění, měření bazální teploty a byla 37.1 °C..dnes ráno trošku silnější špinění s příměsí krve, ale bez bolestí všechno. Jsem zvyklá na bolestivou MS a to ikdyž jsem měla tělísko. Teď necítím skoro nic, semtam tlak v bedrech, max píchnutí v bříšku. Únava je šílená, už asi týden. Myslíte, že by mohlo jít o těhu? Jde mi pouze o Váš názor 🙂
Test dělaný 11 dpo a sněhobílo, možná stín, ale nejsem lovič duchů🙂.. zítra provedu test znova. Co myslíte? Bude to spíš MS nebo i přes to lehké krvácení 13dpo by to mohlo být těhu?
@jsemtupoprve je to 50/50 záleží zda to krvácení nebylo po vytažení tělíska někdy to tak je a to ostatní zda není od toho jak tělo reaguje jinak test už bych na 13dpo čekala s čárkou jinak to může bejt od Ms klidně
@jsemtupoprve tak možné to je já si nechávala po také vytáhnout už to teda je pár let a otěhotněla jsem prakticky hned ani ms se mi nedostavila. Uvidíte zkuste test ještě po vynechání ms.

@jsemtupoprve pardon, nevim, zda jsem to napsala správně..v den vytažení byl pohl. styk a další den večer mírné krvácení (pravděpodobně ovulační).. párkrát pak sexík ještě proběhl 😊