icon

Je Mamatest opravdu pozitivní? Zkušenosti ostatních žen

petulxxx
21. pro 2023

Dobrý den dámy.

Mám prosbu, jestli se vám toto někdy u tehotenskeho testu stalo, chci se jen zeptat zda je pozitivní? Jde mi o to že je mi 36 let a jsem brána jako neplodna. Vysoký hormon FSH a jiné další problémy. Mam zpoždění 6 dní, jinak bych test ani nedelala, upřímně by mě to ani nenapadlo🙂

Moc děkuji za Vaše reakce a přeji krásné svátky

Je Mamatest opravdu pozitivní? Zkušenosti ostatních ženJe Mamatest opravdu pozitivní? Zkušenosti ostatních žen
lencaa11
21. pro 2023

@petulxxx něco se tam děje na 6 dní zpoždění je to málo ale mohla bejt i ovulace jinak jo to lékaři někdy řeknou neplodná a pak šup žena na to nemyslí a zadari se vyzkoušela bych během dne ještě test a zítra ☘️

petulxxx
autor
21. pro 2023

@lencaa11 moc děkuji za reakci 💕 pro mě by to byl opravdu Vánoční zázrak, ale moc tomu radši nevěřím, abych nebyla moc zklamaná, ale i se svojí "neplodnosti" mám mesicky jak hodinky, tak se divím tomu testu, vždycky byl dokonale bílý. Jediný pozitivni test co jsem kdy měla byl na Covid 😂

pajasala
21. pro 2023

@petulxxx také vidím. Zkus za dva dny zda zesílí. Moc držím palečky

petulxxx
autor
21. pro 2023

@pajasala zkusím 😍 pro jistotu jsem si dnes zašla i na krev, když bude pozitivni budu mít krásný dárek pro manžela, pokud ne, tak si dám bez nervů flašku nějakého vína 😀

misha31
21. pro 2023

Na takove zpozdeni je to ale hodne slaby test, leda by se posunula ovulace, coz je samozrejme mozne.

aspie83
21. pro 2023

@petulxxx na uvedené zpoždění se mi také zdá hodně slabý, ale třeba byla ovulace opravdu později 😊 moc držím palce, dej vědět 😉🍀
Jinak my měli u staršího problémy s početím a u druhého absolutně netuším, jak se zadaril 🙈 a v porodnici jsem byla s holcinou, co taky byla zaručeně neplodná a teď už má taky dvě děti 😉😁

astracreek
22. pro 2023

@petulxxx Jak jsi dopadla s krví? Já jsem měla u druhého syna test 10 dní negativní, až se objevil duch. Ovulace byla později. Držím palce! 🙂

hanka_12345
22. pro 2023

Drzim palce

ele_nka
22. pro 2023

@petulxxx držím palce 🍀 moje máma se svojí neplodností zvládla 2 dcery. 😊

monyscerna
23. pro 2023

Tak by mě zajímalo jak to dopadlo 🙂

lencaa11
23. pro 2023

@petulxxx jak dopadl test ?? krev ??