Je možné, aby byl plod na ultrazvuku schovaný?
Ahoj, zdravím. Jsem tu nová a jdu s menším dotazem, snad to píšu správně. Jsem 7+3, první dva ultrazvuky v pořádku, rostlo.. ale včera na tom třetím prý nevidí to co by měla, prý skoro vůbec nic.. mi řekla gynekoložka. Jsem z toho zmatená. Přece nemůže jen tak zmizet když jsem nekrvácela, nebo nemám žádné potíže.. myslíte, že je možnost že je jen schovaný? Já pocitala uz se srdickem a ono tohle.. nemáte někdo zkušenosti?:(
V pondělí mi bude brát doktorka krev a prý jestli bude hcg 0 nemáme co řešit. Já si ale tohle nemyslím. Cítím, že se v bříšku neco deje a vim ze 0 nebude. Delala sem si jeste těhotenský test a čárka neslabne. Jsem z toho fakt spatna. Co si myslíte vy?
@ivkasolavova Jen z prvního ultrazvuku.
Nechci dávat naději ale pokud dr řekla že tam nevidí nic tak asi neuvidí ostatní . Ale naděje umírá poslední ,uvidíte co hcg .Moc bych se ale neupínala už
Mě překvapuje že v 7+3 už za sebou 3 ultrazvuky? No moje gynekoložka zve na první až po 8 týdnu, protože do té doby nemusí být nic vidět...
U mě na kontrole v 6+5 vše ok, srdíčko bilo.... Kontrola za měsíc, tedy 10+5 a utz přes břicho - nic....
Tak zkoušel vnitřní a bohužel bez srdecní akce a velikost sotva 7+5....
Mrtvý plod jsem nosila 3 týdny a nic netušila... Dva dny na to jsem podstoupila revizi☹️
Takže je možné nekrvácet ikdyž je konec
já dnes revize, dnes také 9+7 a velikost 7+1, bez krvácení, ale to proto, že jsem brala gynprodyl 2-0-2 na udrzeni.
Žádné potíže být nemusí, není to ukazatel toho, že je vše v pořádku, bohužel :/ pokud lékařka nic nenašla, úplně si nemyslím, že by se to mělo změnit. HCG podle mě nula ještě nebude, i kdyby se jednalo o zamlklé těhu, ono chvilku trvá, než z těla vyprchá, proto jsou podle mě zatím i testy stále pozitivní. Každopádně držím palce, ať se pletu a stane se zázrak🍀
@emily547 já byla na uzv ve středu podle ms 7+6 ,podle uzv 5+2 ,ale prázdná dutinka ,měla jsem přijít v pondělí na kontrolu jestli je plod a včera jsem krvácela a potratila 😥.Jsme z toho všichni doma špatní ,snažili jsme se 13 měs a nakonec konec .Před rokem bylo také zamlklé těhotenství v 8 tt (25/4 2022).
@katherine177 to mě mrzí 😢🍀
Tak jak jste dopadla?
@emily547 HCG 0 určitě nebude, kdyby padlo tak nízko, tak by se rozjelo krvácení (a to ještě před nulou). Ale pokud jde o neprospívající těhotenství, tak HCG poroste buď pomalu, nebo začne stagnovat, případně i klesat. Teď bude spíš na místě sledovat vývoj na UZV, případně pak kontrola někde v nemocnici na lepších přístrojích.
@ivkasolavova změnila jsem gynekoložku a podle ní jsem podle utz 6+0, ne 7+5.. no lepsi ultrazvuk má a byl zatim vidět jen prázdný vacek. Mam přijít v patek a podle toho ss rozhodne. Nabídne mi prý revizi ale Ja mam v plánu jeste počkat, co když je tehu prece jen mladsi..
Holky všem moc děkuji za komentáře 🙂
Takže se uvidí v patek.. pokud jsem ale podle ni 6+0tt, tak bych prece jen pockala..
@emily547 pokud jste předtím měla už plod a teď je prázdná dutinka je to bohužel špatně
@emily547 tak jak jste dopadla ?

A fotku vám nedala ? Ultrazvuk?