Je možné být těhotná 38 dní po sexu?
Holky,jsem přesně 38 dnů od poslední sexu,tt jsem si dělala nekolik(klasické i digitální s neg.výsledkem)mam PRAVIDELNÝ cyklus 28/7
MS 30.5.(7 dnů)
Kvůli neurologickemu vyšetření jsem potrebovala další ms posunout o jeden den Norethisteronem(užívala jsem od ctvrtku-pondeli)v uterky večer MS normálně dorazila tzn.28.6.(7 dnu)
6.7.mě začala bolest leva strana podbrisku-asi vaječník(ostra bolest,opakující se přes den),nafouklé břicho,bolest bederní patere,nahnedly vytok(ten byl jen 1x),toto v mensi mire trvalo až do 17.7.(byly dny,kdy byl klid a pichlo jen 1-2x)od te doby bez bolest.
NICMENE další MS,která měla dorazit 25.7.(popr.včera 26.7.)nedorazila…ani dnes.
Dnes jsem si dělala test,včera taky-negativní.
Logicky mi měla proběhnout už druha ovulace…
Ovulaci jsem nikdy nesledovala.Podle on-line výpočtu měla být ovulace 11.-12.6.(půlka cyklu),sex 19.6.(ale muzu počítat s tím,ze se opozdila a byla prave v den sexu)
Bylo by už teď něco na tt?
Gynekolog čerpá volno bez zástupu.Pokud do pondeli MS nedojde objednam se.
Jenže ja těm výpočtům nerozumim a nevím,jestli to není třeba brzy?co myslite,holky?
@gita2911 Pokud bys mela otehotnet ze sexu 19. 6., test uz by byl 100% pozitivni, takze jestli pak uz sex nebyl, tehotna urcite nejsi. Cyklus muze byt rozhozeny temi leky.
@katule1990 nemela,no snad ano;)zatím pořad nic
Jestli to dobre chapu, sex byl 19.6. a ms pises normalne dorazila 28.6. Takze z ceho bys jako mela byt tehotna?? Ten cyklus kdy jsi mela nechraneny sex uz skoncil, tou ms v cervnu prece. Takze k otehotneni nedoslo a je uplne fuk kdy jsi mela pak v cervenci ovulaci 🤷🏻♀️

@gita2911 můžeš mít rozhozeny cyklus z Norethistronu a Ovulace vůbec nemusela proběhnout.
Jinak na testu by si už měla dálnici.