Je možné být těhotná a mít dlouho negativní TT?
Dobrý večer všem nevím zda je to na místě ale potřebovala bych poradit . Mám syna teď je mu čerstvě 16 měsíců . A nevím zdali jsem těhotná podruhé mám týden opožděnou menstruaci a bolíva mě v podbřišku a jsem nějaká unavená . Těhotenské testy negativní . Vím že nejlepší je asi zajít si k lékaři a nebo na krev. To tam jdu až za týden , ale jen prosím o rady jestli je to vůbec možné . Děkuju všem za své zkušenosti
@moninek29 u me to vzdy byla nejaka hormonalni nerovnovaha☺️Pak kdyz ms prisla byla dost bolestiva...kazdopadne ani to tehu asi nejde vyloucit..mohla se posunout ovu...urcite bych zasla na tu krev,at vis na cem jsi☺️
Ahoj do minule posledni menstruace se mi jeste nikdy nestalo aby se mi zpozdila. 7.1. jsme meli styk, ovulace byla 10.1.do ted mi neprisla menstruace ktera mela byt 23.3. tedy 3 dny meškám a testy mam negativni... Nevim, co mam delat... Sem tam me pichne v podbrisku a mam citlivejsi bradavky.. Ale nic strasneho..
Test clearblue mi jeden pozitivni vysel ale az po limitu. Dalsi 2 byly negativni... ☹

@moninek29 A nemuze to byt spis cysta nebo jiny gynekologicky problem?
Mne se tedy tohle stalo asi ctyrikrat v zivote, ze neprisla ms a testy byly negativni.
Vzdy to byla cysta.
Ale samozrejme mozny je vsechno 🤷🏼♀️
Jen tedy testy zaznamenavaji hladinu hcg pri tehotenstvi, takze pokud jsou testy stale negativni, tak bud tehotna nejste (to se mi zda pravdepodobnejsi) a nebo tehotna jste, ale neni to tehotestvi prosperujici a tak se nezveda hladina hcg a test ji nezaznamena.
A jako samoplatce si myslim, ze muzete jit na krev snad hned druhy den po domluve, ne? Na co cekat tyden, kdyz chce mit nekdo jistotu.