Je možné být těhotná i přes negativní HCG?
Dobrý odpoledne předem se omlouvám nejsem spisovatelka 😊 jdu s menší otázkou ..V úterý ráno dělán tt vyšel slabé pozitivní v středu jsem byla na preventivce hcg negativní jelikož jsme ženský a nedalo my to v čtvrtek ráno dělán další a také trochu víc pozitivní (ptám se pro to jelikož mám třičtvrtě roku nehormonalni tělísko…cystu podle doktora nemám ale mám strašně nepravidelný cyklus )Jen nevím co si o tom myslet

@lencaa11 no také to je moje druhé tělísko první jsem měla 4 roky a následně otěhotněla i přes ale zamkle těhu 🙂proto jsem z toho jelen 🧐doktora jsem se ptala jestli mám cystu řekl že ne …a ohledně krve je to zvláštní
@andreacopakova možná bych ještě udělala jiný typ testu na tento je hodně teď špatná recenze a nebo zašla na krev ta bude na 100% jistější
@andreacopakova zkoušela jste test ??
Ahojky, nějaký stín tam určitě byl... jak dopadly pozdější testy, zkoušela jsi dneska? 🙂

@andreacopakova tohle mi udělala cysta a HCG bylo též negativní kdyby to bylo TT to by vám vyšlo z krve max bych vyzkoušela jiný test tento to dělá běžne a to jsem měla tělísko nehormonalni 8 let ( dvě ) a nebo si zajít na krev ještě