Je možné být těhotná i přes silnější menstruaci?
Zdravím. Snažení proběhlo 3.12.
MS jsem měla dostat dnes, no dostala jsem ji 4 dny před termínem, 14. 12.
Byla ale divná, krvácet jsem začala hned, ( byly i větší kousky), trvalo to 2 dny.. Včera min krvácení a dnes vůbec.. Jak kdyby se nic nestalo..
MS mám pravidelnou 28 dní.. Nikdy nemeskala nebo nebyl žádný problém..
Přítel mi řekl ať zkusím test, no teď o tom hodně přemýšlím jestli Teda může být těhotenstvi i když má žena menstruaci silnější? Nevím, zítra zkusím test každopádně bych ráda věděla vaše názory a zkušenosti.. MS u mne trvá 6 dnů a ne jen 3…
Díky,
@eliska199666 myslím že na TT to nevypada spíš nějaká změna v cyklu někdy to tak bejt může tělo není stroj na 100%
Měla jsem to jednou podobně, ale já tedy měla těhotenské příznaky - únava, nateklá a bolavá prsa. Menstruace tehdy byla šílená, tak špatně mi nikdy nebylo, bolest, intenzita, malátnost... příznaky i p otestovat menstruaci neodezněly, jen zeslábly, ale přesně po nenstruaci mi test vyšel pozitivní, po týdnu nesílil a byl pořád stejný. Doktor podezření na mimoděložní, které se poté potvrdilo.. ale pokud nejsou příznaky, tak bych nespoléhala, že by vyšel test pozitivně, a pokud ano, tak bych si dala velký pozor, aby mě doktor hlídal, zda opravdu nejde o mimoděložním.. mě brali vejcovod za pět dvanáct, kdy byl těsně před prasknutím..
Těhotenství by to být třeba i mohlo, ale za mě většinou neprosperující, biochemické. Odešlo to všechno s tou silnou menstruací. Pokud jsi ale před MS neměla pozitivní těhotenský test, tak o těhotenství pravděpodobně nepůjde .
U mě to také bohužel skončilo mimoděložním. I když bylo krvácení jiné, tak bylo dost silné, takže bych raději nepočítala s prosperujícím těhotenstvím. Test bych si udělala a pokud by vyšel pozitivně, hned zavolat lékaři a říct mu co a jak. Já když řekla, že mám pozitivní test a měla jsem ms, sestřička mi řekla ať přijdu ještě ten den.
Ahoj, měla bych dotaz. Poslední MS jsem dostala 30.1 , ovulaci predtim jsem si pohlídala. Ms jsem měla 5 dní, jenom teď poslední 2 dny mě pobolívá v podbřišku, jako kdybych to měla dostat znova a to jsem nikdy neměla. Poslední těhotenství mě taky takhle bolelo v podbřišku,myslela jsem si, že to určitě dostanu, akorát jsem uz byla těhotná...
Myslíte, že by se něco takovýho mohlo stát i teď? I když jsem vlastně ms dostala?
Podotykam, poslední MS před otěhotněním jsem dostala 15.2 a k doktorovi jsem šla 3.3 s tim ze už jsem měsíc těhotná, takže jsem vlastně dostala v únoru ještě ms, ale už jsem byla těhotná, pokud tomu dobře rozumím...

Tělo není stroj, někdy může být cyklus kratší, někdy delší. Menstruace totéž - záleží jak vysoká/narostlá byla sliznice. Pokud je sliznice nižší, způsobí to slabší menstruaci. Nemyslím si, že by šlo o těhotenství, ale test pro jistotu udělej.