icon

Je možné být těhotná po nechráněném styku během ovulace?

princezna19
25. črc 2022

Ahojky, s manželem jsme měly pohlavní styk NECHRÁNĚNÝ. Udělal se do mě, hned ze mě nevytahnul, nechal ve mě než sám nevyklouzne jeho pták 🐦 🤣 .... Podle testu jsem měla ovulaci. Je to 5den po ovulaci. Bolí mi záda dole nad prdeli. Tak poboliva a málo kdy píchne v podbřišku a tak kdyby jsem měla v děloze tunu vody ... Beru prášky femibion1. Může se radovat nebo ne? Jaké jste to měly vy? Děkuji 😇 za komentáře

kejty2501
25. črc 2022

@princezna19 myslím si, že je ještě brzy na nějaké radovaní se ☺️ určitě bych počkala ještě pár dní na první test a uvidis. 5 dní po ovulaci ještě není mimi ani zahnízděne v děloze, aby rostlo HCG a měla jsi nějaké příznaky

vikysek0987
25. črc 2022

@princezna19 Tak radovat se klidně můžeš 🤷‍♀️
Po pěti dnech je opravdu brzy na jakékoliv příznaky, vajíčko ještě není ani v děloze zahnízděné-to by mohlo teoreticky začínat, ale trvá to několik dní a po té až vyjde v případě toho,že se chytí ,těhotenský test....
Příznaky které popisuješ bych přisoudila spíše doznívající ovulaci, jelikož pozitivní test je teprve předzvěstí přicházející ovulace a ani to není na 100%