Je možné otěhotnění po třech dnech zpoždění menstruace?
Ahojky chtela bych se zeptat je možné otěhotnět 3 menstruace ? Neberu antikoncepci nechci a nemuzu ze dravotnich problemu... Přítel se do me udelal a potom už žádné krvácení nebylo, menstruace mi ale obvykle tráva kolem 5 dní a mam 21 denní cyklus který sleduji podle aplikace ...plodné dny by mi podle ni měli začít 3 dny po nechranenem sexu .
3 den zpoždění a bazalni telota 37.1 , je možné že snažení o miminko vyšlo?
@lencaa11 ja vim ze aplikace není 100% ale aspon nakou orientaci mám, pokud si zitra udělám TT uz by mělo být něco vidět ?
Skrz ovulaci bych řekla že je aplikace moc nic spíš zda jste měla příznaky pokud máte cca 14 dní od styku tak už by TT ukázal něco
@lencaa11 dělala sem si test 10 dní po ovulaci .... Teda jak říkám podle aplikace .... byl negativní a všude sem četla že nejlepší je dělat TT až v den vynechání je to nejlepší. A řekla bych že krom zpoždění a citlivich bradavek ( asi 10 dní do zadu uz ) a bolesti halvy ( což v tomhle počasí má ale skoro každý druhý) uz nemám žádné jiné priznaky proto se radši ptám.... a vlastně ještě ta vyšší bazalka což mi přijde v tomhle čase podezrele kdyz bych mela mít ms uz 3 dny .....
Příznaky můžou bejt před Ms třeba a nebo jak jsem psala ovulace byla úplně jinak než podle aplikace tím pádem by tt vyšel později tak že bych vyzkoušela TT za 3 dny což by už ukazat měl
Pokud máš cyklus 21 dní, tak máš ovulaci nejspíše 5.-9. den cyklu a proto máš docela vysokou šanci otěhotnět během menstruace.

Aplikace není tvoje tělo tak že to není 100% podle toho se nedá řidit jinak těhotná klidně bejt můžete udělala bych si 14 dní test pro svůj klid