Je možné otěhotnění před menstruací? Diskuse a zkušenosti
Holky, hezký den Prosím o radu, jsem z toho už jelen.
Poslední možné otěhotnění, proběhlo 2 dny před menstruaci 27.8.. Ta už nepřišla. (Místo ní silný výtok)
Nyní nepřišla ani druhá menstruace. Byla jsem na krevní testy cca 14 .9 -negativní. Včera u gynekologa vysoká děložní sliznice a opět brány krevní testy. Dle gynekologa mohla být pozdější ovulace (proto první test negativ). Mám krátký cyklus 22 dní.
Je prosím z tohoto možné těhotenství?
Cyklus 22 dní je opravdu šíleně krátký. Moje lékařka mi kdysi říkala, že cyklus, který je zkrácený na 23/24 dnů může být v pořádku, pokud se potvrdí, že ovulace probíhá cca kolem 10-tého dne cyklu a pak normálně následuje luteální fáze, která by měla trvat standardně minimálně 12-14 dnů. Zkrácení pod 12 dnů již vypovídá o luteální nedostatečnosti. Takže při tvém cyklu bys musela mít ovulaci už snad 9-tý den a ne později, protože jinak nemá opl.vajíčko čas se usadit atd. Uvidíš no, pokud nebudeš těhotná, doporučovala bych se s OG zaměřit na LF, zkusit prodloužit, dát Prg apod.

@medabeda87 možné to je v životě vše ale spíš bych to viděla na hormonální nerovnováhu