Je možné otěhotnět 2-4 dny před menstruací?
Dobrý den, chci se zeptat mohu otěhotnět 2-4 dny před menstruací?
@mishell2001 možné to je záleží na cyklus ženy
@lencaa11 mám ho hodně nepravidelný většinou 6 dní, rozmezí 26 dni až 28 dní. Stalo se že sem to týden a jednou měsíc nedostala. Ale s tím že se přítel do mě 5.5 udělal a MP sem měla mít 8.5. a v aplikaci se mi MP posouvá na 10.5.
@lencaa11 mám ho hodně nepravidelný většinou 6 dní, rozmezí 26 dni až 28 dní. Stalo se že sem to týden a jednou měsíc nedostala. Ale s tím že se přítel do mě 5.5 udělal a MP sem měla mít 8.5. a v aplikaci se mi MP posouvá na 10.5.
@mishell2001 jestli mas nepravidelny cyklus a nevis kdy/zda uz byla ovulace, tak je mozne vsechno.
@mishell2001 podle kalendáře se nelze řidit když není 100% jistota kdy byla ovulace tak teď bych počkala pár dní a udělala test
@mishell2001 podle kalendáře se nelze řidit když není 100% jistota kdy byla ovulace tak teď bych počkala pár dní a udělala test
@lencaa11 poslední ovulaci sem měla 26.4.
@mishell2001 pokud ta ovulace opravdu probehla a obravdu 26.4. tak se domnivam, ze v tomhle cyklu otehotnet ze sexu 5.5. nejde, vajicko odeslo driv nez tam dorazili spermie. Pokud by toho 26.4. ovulace neprobehla, tak muze prijit kdykoli klidne dneska, nebo zitra. Pak by se bud potkalo se spermiema, co tam od 5.5. cekaji a ty bys otehotnela, nebo by se minuly a tobe by se nezavisle na tom, ze jste meli sex zpozdila MS protoze ta obvykle nastava pevny pocet dnu po ovulaci, at uz prvni pulka cyklu trvala 14 dni, mesic, nebo 5 roku. Spermie dokazou pockat nekolik dnu, uplne max asi tyden. Vajicko neceka, to se proste uvolni a bud cestou spermie potka nebo nepotka.
@mishell2001 podle čeho ji máte určenou lékařem ,testem ,teplotou
@mishell2001 podle čeho ji máte určenou lékařem ,testem ,teplotou
@lencaa11 pokaždé když mám ovulaci tak ze mě jde ven bílý výtok takový jakoby bílý hlen. Říkal mi to i dr že podle toho bílého hlenu poznám že mám výtok.

@mishell2001 možné to je záleží na cyklus ženy