icon

Je možné otěhotnět, když používáme kondom?

tynushkaaaa
28. čer 2023

Ahoj, nedávno jsem souložila se svým přítelem a normálně si dáváme pozor jestli třeba nepraskl kondom nebo něco a vždy když se udělá, tak se udělá až na mě, tak bych se nějak chtěla zeptat, jestli je vůbec nějaká možnost být těhotná..

titina12
28. čer 2023

Ano 🙂

lencaa11
29. čer 2023

@tynushkaaaa ano možnost tu nějaká je vždy nic není na 100% ...

mamora
29. čer 2023

Sex = riziko těhotenství. Žádná antikoncepce není 100% a myslím, že přerušovaná soulož je ta nejméně spolehlivá forma ochrany.

alice180
29. čer 2023

Nechápu má kondom a udela se na tebe ?

pepickovapavlinka
29. čer 2023

@mamora tak to musím nesouhlasit praktikovala jsem několik let a neotěhotněla jsem

helen_h
29. čer 2023

@tynushkaaaa
Pokud dovnitř jen s kondomem (neprotrhl se) a ejakulace probíhá mimo, tak taky myslím, že je šance opravdu velmi mizivá.
@pepickovapavlinka

zelenaesmolda
29. čer 2023

@tynushkaaaa
Ajaj,konci skola tak se nam budou opet mnozit trollove.

alice180
29. čer 2023

@pepickovapavlinka a jistě se najdou ti, kteří budou mít opačnou zkušenost. Když je procento selhání je až 30%. Já bych to vůbec antikoncepční metodu nenazývala.

pepickovapavlinka
29. čer 2023

@alice180 tak jistě není to 100% ale určitý způsob ochrany to je

alice180
29. čer 2023

@pepickovapavlinka no není prostě

tynushkaaaa
autor
29. čer 2023

@helen_h kondom se neprotrhl co jsme tak kontrolovali a udělal se na mě, takže šance je mizivá?

tynushkaaaa
autor
29. čer 2023

@alice180 yes jakoby pak si ho dá dolů, vysvětlila jsem to špatně, kondom jsme kontrolovali a i po sundaní nevypadal že by byl vůbec nějak poškozený

mamora
30. čer 2023

@pepickovapavlinka Však taky netvrdím, že to nemůže fungovat. Jen že je to dost nespolehlivé a já by na bych na to nesázela. Ale jak to popisuje autorka, tak souhlasím, že šance na těhotenství je mizivá.