Je možné, že duch na testu je způsoben cystou?
@anastaziee zkusila byl nejaky papirkovy test..pokud tam bude slaba carka spis si prodelala biochemicky tehotebstvi …
@anastaziee proč jste si dělala týden po ms test ?😃jinak jak rádi holky zkusila bych za dva dny znovu a uvidíte zda bude sílit nebo nikoliv. Může se jednat o biochemické těhotenství nebo i vadný test,plus je spousta holek co měli ze začátku ms a byly těhotné 😊
@nikjean Děkuji. Zítra to zkusím, tak jsem zvědavá, ale podle mně sílit nebude.
@michaelarousova Děkuji, zkusím.
@lidija1234 Měla jsem příznaky jako když jsem čekala syna, nejprve před MS mně hrozně bolely prsa a to jsem nikdy neměla, bolelo mně týden před, během ní a teď podbřišek. Prostě to bylo jinak než obvykle a pořád jsem si říkala, že nemůžu být těhotná. Pak mně napadlo zkusit test, spíš pro srandu. Možná jsem nastydlá, pár dní se mi chce neustále na WC.
@anastaziee Anebo jak píšou holky, bylo to to biochemické těhotenství, které s menses odešlo a ještě jsou v těle zbytečky HCG, tak to test lehounce ukazuje. (To by odpovídalo i té teorii s příznaky.)
@anastaziee test jsem si teda nedelala, ale toto je jak tento mesic u me 🤷♀️🤔 ja to tedy konzultovala s mudr a zrejme slo o biochemicke tehu, ale i po ms mam silene bolesti prsou a podbrisku 🙈 tak jeste pocka a kdxztak budu volat zas, co s tim 🤷♀️
@kkkt Já ani nevím, proč mně napadlo si udělat test. 🙈 Prostě to bylo divné a měla jsem příznaky jako se synem. A asi bych z toho byla dost dlouho v šoku, v březnu 2021 se mi narodil syn. Tak jsem se asi spíš bála, že bych byla náhodou těhotná. Ale břicho mně pořád bolí, takže se asi budu muset objednat k doktoru, čím to je. Ze srandy zkusím ještě jednou zítra test. Ale taky si myslím, že to bylo biochemické.
@helen_h Taky se k tomu přikláním. Zítra udělám ještě jednou test, pro svůj klid. Další miminko zatím neplánujeme, mám 7 měsíčního syna.
@martas0904 test by se měl každopádně dělat ráno takže bych udělala ještě jeden a z rani moči 😊
@bh8 vidím ducha, zkus za dva dny znovu

Je možné, že i přes krvácení se embryo udrželo. Dle fotky tam druhá čárka je - jestli se jedná opravdu o ducha nebo jen rysku ti asi nikdo neřekne. Nezbývá ti nic jiného než zkusit test nový a ověřit tak výsledek. Držím palce, aby výsledek dopadl tak, jak si přeješ. 🍀