Je možný, že budu mamka?
Ahoj holky mám dotaz snažíme se s přítelem o miminko a teď mám příznaky zvětšily se mi prsa roste mi břicho mám občas křeče v podbřišku jako před menstruací návaly horka a zimy měla sem i bílý hrudkovatý výtok menstruaci sem měla minulý měsíc ale zpozdila se mi o 2 dny a asi po 3 dnu mi na jeden den přestala a další den začala ale jen špínění navíc přítel zjistil že mi z prsou vytéká sladký výtok nebo tak něco a mám i zvětšený čípek byla sem včera u gynekologa a říkala sem mu příznaky ale on mi neudělal ani vnitřní ultrazvuk ani normální jen mě prohmatal a šla sem domů
gynekolog by na ultrazvuku stejně takhle brzy nic neviděl. Prostě počkat na menstruaci a pokud nepřijde, udělat TT znovu. Pak na gyndu s těhotenstvím, nebo s meškáním menstruace..
děkuju
Ahoj maminky, nastávající maminky, nebo snažící se o to býti maminky.
Potřebovala bych radu. Mám 21 let, 4 roky stálého přítele, pravidelný pohlavní styk, užívám antikoncepci. V posledních 14 dnech jsem ale začala pociťovat jisté změny. Začalo to slabou chřipkou, ranními nevolnostmi, častou potřebou močení a únavou. Teď je období, kdy bych měla mít menstruaci, ale zatím se dostavuje jen slabé špinění. V úterý mám začít užívat další platíčko antikoncepce. Mám si předtím udělat těhotenský test, aby užívání antikoncepce neohrozilo případné těhotenství? Nebo co navrhujete?
@alex022
Taky jsem otehotnela pres prasky 😂
TT to jisti 👍

@majky19 a test?