Je opožděná ovulace známkou uhnizďování vajíčka?
Ahoj holky,
Před cca měsícem jsem měla 10 dnů zpoždění a z toho posledních 7 dnů bolesti v podbřišku, poslední den silnější bolesti + krvácení. Dle doktora jsem zřejmě bohužel prodělala raný potrat. 🥺
Cyklus jsem jinak měla pokaždé pravidelný. MS podle výpočtu od posledního zpoždění se měla dostavit 10. 11. 2022 a 9. 11. 2022 mě cely den bolelo v podbřišku, kdy jsem si následně říkala, že zřejmě přichází MS. S přítelem jsme ještě pohlavní styk v ten den stihli. Každopádně dnes máme 13.11. a MS stále nikde a dnes mě opět pobolívá v podbrisku. Vždycky jsem měla zkušenost, že sexem se mi MS rozjede… je možné, že to toho 9.11. byla opožděná ovulace ( bolest v podbrisku pouze jeden den ) z důvodu co se stalo cca před měsícem? A teď 5 dni po, že zase ty bolesti znamenají uhnizdovani vajíčka? Jiné příznaky nemám…
Možná to pro někoho bude zvláštní dotaz, tak se předem moc omlouvám, ale děti ještě nemám a vážně bych si miminko moc přála a od posledně se vážně dost bojím, že si dávám zase naději a ono třeba nic…
Všem moc předem děkuji za odpověď. 🙋🏼♀️🙂

Počítala jste to od posledního krvácení ? Jinak klidně mohla bejt ovulace jinak a taky ne to vám tady nikdo neřekne vyzkoušela bych test (ne pipino ,mamatest ) Benu ,Dr máx a uvidíte tělo má někdy jiné plány a jede si po svém