Je špinění při těhotenství běžné? Jaké jsou šance?
Dobrý den jdu si pro dotaz….. 22.8. Jsem si dělala těhotenským test byl tam duch druhy den jsem si dělala znovu test a byl tam duch šle viditelný jenomže toho 22 jsem začala špinit v patek už krvacet tak jsem volala na gyndu ten mi řekl ze mám jet na pohotovost…. Tak jsem jela jen doktorka na ÚV nic neviděla a tam test negativni říkala ze to mohlo odejít s krvi… říkám si tak dobře … po 6ti dnech jsem přestala špinit s toho jsem krvacela jen dva dny…. A včera jsem si ráno dělala test a byl tam taky duch proste tomu nerozumím a připadá si fakt jak Boba 2.9 mám jít na kontrolu myslíte ze tam nějaká šance je děkuji a nezlobte se 😉😉😉 příkladam foto testu ten dolní je včerejší

@terezzza2001 Podle mě šlo o biochemické těhotenství a teď máte zbytečky HCG v těle. Takhle se mi to stalo dvakrát taky akorát já měla i několikadenní zpoždění ale na ultrazvuku nic vidět nebylo kromě vysoké sliznice.
@lencaa11 děkuji za odpověď je mi to líto ale budeme se snažit dal ☺️
@zetpee Děkuji za odpověď ☺️

@terezzza2001 řekla bych spíš to vypadá že je to zbytek HCG no těžko říct no třeba test překvapí ale žádná změna na něm není vidět