Je stagnující těhotenský test problém?
Ahoj,
je tu někdo, komu málo sílily tt? Jsem ted asi 20dpo, první duch i digitál vyšel 12dpo. Od té doby dělám každý den, abych viděla, jestli tt sílí. Poslední dny se mi ale zdá, že dost stagnují. To asi není dobré, že? 😞 už se začínám děsit dalšího biochemického nebo mimoděložního 🙉 Mám už dvě děti a tt býval většinou stejně tlustý jako kontrolní …

Zkus i jiné testy, snad to nebude biochemické :/
@lenka253 opravdu to vypada, ze nesili. 20dpo by mely byt u Mamatestu carky na stejne intenzite jako kontrolni.
Zasla bych na hcg a za 2 dny znova. At pak nemusis pripadne resit neprijemnosti na Vanoce.
Ale jinak srovnavat zaschle testy neni dobre - lepsi vzdy vyfotit treba po 5 minutach a ty pak porovnavat.
@lenka253 opravdu to vypada, ze nesili. 20dpo by mely byt u Mamatestu carky na stejne intenzite jako kontrolni.
Zasla bych na hcg a za 2 dny znova. At pak nemusis pripadne resit neprijemnosti na Vanoce.
Ale jinak srovnavat zaschle testy neni dobre - lepsi vzdy vyfotit treba po 5 minutach a ty pak porovnavat.
@misha31 do Vánoc ještě času dost 🙂necham to zatim přirozenou cestou . .
@misha31 bylo pozdě uhnízdění. S předchozími těhotenstvími jsem měla už někdy 20dpo a i tak v této době skoro pozitivní.
@misha31 bylo pozdě uhnízdění. S předchozími těhotenstvími jsem měla už někdy 20dpo a i tak v této době skoro pozitivní.
@lenka253 tak kdyby se ti to nezdalo v pristich dnech, tak bych stejne radsi zasla na tu krev, hlavne kvuli mimodelozku, tam obvykle stoupa hcg pomaleji ci kolisa.
Tak drzim pesti, at dnesni test zesili vice 🍀
Zašla bych na krev zjistit, jestli hcg sílí :/

@lenka253 síla čárky nic neznamená