Je tam duch?
Vidíte tam taky ducha? Nemo myslíte ze je falešný? Ma někdo zkušenost se značkou Adiel?
Jinak mam 5 dnů do MS, kolik sem DPO nevim a test je dělaný vecer 🙂

@tasimia nejhorší je ze po vložení je kvalita úplně jiná 🙈
Když se hodně snažím, tak miniducha tam možná vidím, ale tedy tohle bych asi jako pozitivní test nebrala 😕 každopádně ale přeju hodně štěstí, ať to dopadne🙂
@littlebee124 něco tam je, ale plastové testy by se neměli rozdělávat. Raději si kup obyč papírkové
@themuffin To vím jen ja to plastové “sklo” mela poskrabane což nechápu, když je to balené. Každopádně delam v nemocnici tak se nechám rovnou nabrat 🙂
Slaboucky, ale je.
Udělej si test nejlépe až po vynechání MS..
Duch tam je, ale udělej si ho až tak 3 dny po vynechání MS.
Tak test udělal falešného ducha, krev sem měla negativní. 🙂
@littlebee124 to plastové testy dělávají často
@themuffin No uz ho nekoupim a budu věřit obyčejným 🙂
@littlebee124 Nemusel udelat falesneho ducha. Mohlo jit o uplne rane stadium tehotenstvi, ktere skoncilo drive, nez poradne zacalo (duch). hCG v moci bylo nekde na 10 jednotkach, jenze ono ma zpozdeni oproti krvi. Pokud jsi sla na krev dalsi den, mohla jsi mit v krvi treba 5 jednotek. Do 10 jednotek je i krev brana jako negativni.
Tehotenske testy nejsou falesne pozitivni. Jsou jen spatne vyhodnocene.
@sudylichozrout Ja byla na krvi až dneska. Tak je možné ze sotva se chytlo, tak to telo neprijmulo a odejde to s MS. Teď sem si četla co muže dělat falesne pozitivní test a nemam nic z toho, žádnou cystu, žádné onko onemocnění 🙂
@littlebee124 Tak to je pak uplne jasne. 10 jednotek mas na nule behem par dni, spise treba dva a z tri dny. Takze kdyz jsi vlakno zakladala 5.5., odpovida to. Falesna pozitivita je v drtive vetsine pripadu tento duvod. Testy jsou chemie a ta se moc prechcat neda.
@klara02002 Ano, dva dny před ms jsem měla úplně stejně 😊 dnes jsem 17 dní po ovu a už mám dálnice 😃
@themuffin Tak paráda 😄😍 Snad bude vše v pořádku a dobře to dopadne 😍

@littlebee124 ty jo, když hmouřím oči tak něco málo vidím, ale teda.. skoro nic.