Je tam duch?
Holky ms měla být o víkendu, ale pokud došlo k oplodnění tak až hodne na konci cyklu. Jakože tak týden před ms.

Nevidim nic.
Ne
Ok. Děkuju
Za me je test negativni
Je tam 🙂
Ahojky, chci se zeptat,měla jsi při tom prvním testu čárku jaksi bílou ? Ja mam zpozdeni 13 dni,ob 3 dny dělám testy,naposled dnes ráno. Cyklus mám pravidelný občas 2,3 dny zpoždění +- . O miminko se snažíme už rok a půl. Kontrola naposledy 25.5 a výsledky v pořádku,žádná cysta nic. Testy jsem vyzkoušela 3x pokazdy jiný,jednou digitalni s rossmanu,2 digitální s dr.m. kde to ukazuje už v jakém jste týdnu a 3 tenhle co ty. A na tomhle se mi ukázal úplně skoro neviditelný bílí duch. Včera mě hrozně bolelo břicho,cely den. Špatná nálada už od včera,dnes večer se mi bolesti vrátili (bolesti stejne jako při menstruaci) dnes teda méně ale včera masakr. Ale menstruace pořád nikde,poraďte prosím. Myslíte že můžu být těhotná? Mám ještě čekat nebo zítra zajít k doktoru na utv? Predem dekuju za odpovědi
Byla belejsi než cely ten zbytek,jen ta ryska vynikala snehovou bílou barvou. Bolesti mám zas a ms nikde,k tomu bílí vytok. Jdu dělat zase test tak uvidíme
Tak test negativní
Gratuluji

Já nic nevidím, zkus test udělat ráno. Taky my vyšel teď negativní. Tak ještě zkusím ráno :/ přeju hodně štěstí