Je tam duch, nebo ne?
Vidíte také ducha, nebo ne?🙏😀

@veronika1999999999 áno , vidím 🙂
Taky vidim 😉
Taky vidím ✊
@martinie88 dekuju 😍 je to dva dny před ms tak uvidíme :(
Taky vidim slabého držím palce
@sureja To je bohuzel pouze barvivo😔 Carka musi byt blize k te kontrolni. Me se tohle nekdy stalo😔
No, myslela jsem, že něco o tom znám, jsem maminka 2 deti🙂) ale je pravda, že nejsem žádná snažilka, nyní beru antikoncepci, ale nyni na dovolené jsem musela mít antibiotika a k tomu jsem nebrala antikoncepci vůbec pravidelně... vždy jsem po našem rozhodnutí mít miminko byla těhotná do 3 měsíců, takže ovulaci nehlidam, a testu jsem několik přeci jen dělala, ale asi nemám takové zkušenosti.. Jde mi o to, že se cítím tak, jako před lety, mns nemám, do toho příznaky.. Tak nevím a mám již několik dní bolest v podbřišku pnutí okolo pupíku tak jsem z toho právě paf.... Ale děkuji za příspěvky zkusím ještě znovu... Cítím, že je něco se mnou jinak...
Dnes bohužel přišla ms...
@tynkaw15 ten je krasny😍 Jak pise nina004, na mamatestu bude hezci carka😊
@martinie88 myslíte? Zkoušíme poprvé, ale moc toužíme. Takže jsem strašně nedočkavá, v úterý jdu k obvodnímu kvůli jiným věcem, myslíte, že kdyby mi vzal krev, už to tam bude? 👏🏻🍀
@tynkaw15 Ja to takhle mela u dcery🙂 Pokud jdete v utery, tak to carka bude silnejsi a krev bude urcite pozitivni😊 Drzim palecky 🥰
@martinie88 Moc Vám děkuji, tak snad! 🤢🌸
Je krásně vidět 🍀✊

Ja vidim😍 At sili💕