Je tam možnost těhu?
Ahoj, s přítelem si nevíme absolutně rady, myslíte, že tam je možnost tehu?

Ano vypadá to že jsi těhotná. Když bude sílit je to jasné.
@pupik26 děkuji za radu, je to dlouhé čekání :D snad se povede..
@pajasala děkuji, čte se to moc hezky, snad bude! 🙂
@verunkaded máte to podobné jak já, ten papírový, myslím, že by jste mohla být tehu.
@verunkaded vidím 😉
@verunkaded za mě vidím dvě // 🙂
@katerina2498 Já si nemůžu vynachválit Clearblue digit.těhot.test s ukazatelem týdnů. Je dražší, ale neloví se duch. U něho je nejlepší ranní moč 🙂
@katerina2498 kolik dnů meska ms?
@verunkaded ty dvě carky vidíš jasně, tak na co to ujištění?
@verunkaded no po 5dnech vynechání uz jsem mela ty čárky mnohem výraznější, ale záleží ovulaci
@siskinka děkuji za radu 🙂 zkusím ještě papírák za 2 dny a uvidí se 🙂
@lachtanice86 5 dní. A šílená bolest prsou.
@katerina2498 no 5 dnu po vynechání uz bych čekala jasné čárky
@lachtanice86 je to focené asi 20minut po, takže je to už vybledlejsi, prvně jsem tomu nechtěla věřit, tak jsem to dala bokem. Už jsem si objednala zmiňovaný digi. Test a uvidíme..
@katerina2498 dej vědět jak to dopadlo 🙂
@siskinka dám, nemůžu se dočkat rána, jsem děsně nervózní.
@katerina2498 držím palecky
@pajasala takže, klepu se jak ratlik, potřebuji tvůj verdikt 🙈
@siskinka co myslíš? Dělala jsem si raději dva! 🙈
@katerina2498 je to jasné moc gratuluji
@pajasala waau, čumím, moc děkuji 😊😊😊
@katerina2498 jako jo, je to tam, i když po týdnu vynechanibych čekala skoro dálnice
@lachtanice86 to vůbec nemusí být pravidlo, záleží na délce luteální fáze. Já ji mám třeba jen 10 dní, takže vynecháno mám v době, kdy ostatní teprve loví duchy x dní před MS. Týden po vynechání mám vlastně teda vlastně zhruba stejně, jako ostatní s delší LF v den MS 🙂 dálnici vždy až 14 dní po vynechání 🙂
@misak48 děkuji za uklidnění 😊
@lachtanice86 Tak bych řekla, jak misak48, že to má každý jinak... Nestraste me😁🙈

@katerina2498 ahoj skus udělat za dva dni pokud bude sílit tak Sa můžeš radovat😊