Je tam možnost těhu?
@verunkaded máte to podobné jak já, ten papírový, myslím, že by jste mohla být tehu.
@katerina2498 Já si nemůžu vynachválit Clearblue digit.těhot.test s ukazatelem týdnů. Je dražší, ale neloví se duch. U něho je nejlepší ranní moč 🙂
@verunkaded no po 5dnech vynechání uz jsem mela ty čárky mnohem výraznější, ale záleží ovulaci
@lachtanice86 je to focené asi 20minut po, takže je to už vybledlejsi, prvně jsem tomu nechtěla věřit, tak jsem to dala bokem. Už jsem si objednala zmiňovaný digi. Test a uvidíme..
@katerina2498 jako jo, je to tam, i když po týdnu vynechanibych čekala skoro dálnice
@lachtanice86 to vůbec nemusí být pravidlo, záleží na délce luteální fáze. Já ji mám třeba jen 10 dní, takže vynecháno mám v době, kdy ostatní teprve loví duchy x dní před MS. Týden po vynechání mám vlastně teda vlastně zhruba stejně, jako ostatní s delší LF v den MS 🙂 dálnici vždy až 14 dní po vynechání 🙂
@lachtanice86 Tak bych řekla, jak misak48, že to má každý jinak... Nestraste me😁🙈

@katerina2498 ahoj skus udělat za dva dni pokud bude sílit tak Sa můžeš radovat😊