icon

Je tam něco nebo se mi to zdá? Přiloženy fotky

lenejewel89
23. čer 2015

2 testy nahoře dělány včera a ten spodní dnes...vždy tam vidím takové stíny a rýhy, myslíte, že z toho něco bude nebo se mi to jen zdá? Děkuji za odpovědi🙂

Je tam něco nebo se mi to zdá? Přiloženy fotkyJe tam něco nebo se mi to zdá? Přiloženy fotky
qz
23. čer 2015

Někde jsem tu viděla fígl, že to holky hází do negativu. Já si myslim, že tam možná něco málo je, ale asi je brzo, zkoušej později 🙂

bajana
23. čer 2015

Zbytočne zakladáš novú diskusiu...testuj až po vynechaní MS, nemá zmysel vyvolávať duchy, MS môže prísť aj napriek pozitívnemu testu...

lenejewel89
autor
23. čer 2015

No u me je to trosku jine, ja jsem 5.6. vysadila hormony na endometriozu, pri kterych jsem nemohla otehotnet a od te doby se s manzelem snazime pracovat na miminku a menstruaci jsem prave jeste nedostala, doktorka rika, ze muze prijit kdykoliv a prave pristi tyden k ni mam jit a kdyz mi do te doby menstruace neprijde, tak jsem bud tehotna a nebo mi bude muset dat vyvolavaci injekci. Takze ja prave nemuzu ani cekat na menstruaci, protoze nevim, kdy mi muze prijit...hormony na endometriozu jsem brala pul roku🙂

andrrriiik
23. čer 2015

Já tam něco vidím,ale když nemáš MS,jak tě napadlo udělat si těhotenský test? 🙂

saminomimino
23. čer 2015

Já bych takové duchy nebrala moc vážně,pokud to není slušná čárka tak radím se na to neupínat,takové duchy jsem měla vždy před MS,která došla,bohužel i jiné hormony v těle můžou dělat takové slabé dušíky,ač chápu že se těšíte,moc šancí bych tomu nedávala,ale uvidíte,chce to čas

lenejewel89
autor
24. čer 2015

Tak nic...testy z krve negativni...tak snad priste...:((

mineate
24. čer 2015

Ja te asi zklamu, ale neni tam nic, jen trochu prosvitajici ryha, ktera nic neznamena. Mam to na testu kazdy mesic a tehotna zatim nejsem.😉 Ale drzim palce!

sarajurka
24. čer 2015
Uživatel sarajurka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarajurka.

Taky držím moc palce, příště už to určitě klapne 🙂

lenejewel89
autor
24. čer 2015

Snad ju holky, uz je to dlouho, co se nedari:(

sarajurka
24. čer 2015
Uživatel sarajurka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarajurka.

Neboj já jsem taky čekala dlouho a nebylo to lehké, ale jsem příkladem toho, že i když ti všichni hází klacky pod nohy, musíš je překročit a jít dál 🙂

lenejewel89
autor
4. črc 2015

Ja uz doma jednoho drobecka mam, jsou mu 2 roky a pul, ale chceme poridit bratricka nebo sestricku, tak snad se brzy zadari 🙂 🙂

lenejewel89
autor
7. zář 2015

Nepodarilo se a stale se nedari:(