Je tam něco nebo se mi to zdá? Přiloženy fotky
2 testy nahoře dělány včera a ten spodní dnes...vždy tam vidím takové stíny a rýhy, myslíte, že z toho něco bude nebo se mi to jen zdá? Děkuji za odpovědi🙂

Zbytočne zakladáš novú diskusiu...testuj až po vynechaní MS, nemá zmysel vyvolávať duchy, MS môže prísť aj napriek pozitívnemu testu...
No u me je to trosku jine, ja jsem 5.6. vysadila hormony na endometriozu, pri kterych jsem nemohla otehotnet a od te doby se s manzelem snazime pracovat na miminku a menstruaci jsem prave jeste nedostala, doktorka rika, ze muze prijit kdykoliv a prave pristi tyden k ni mam jit a kdyz mi do te doby menstruace neprijde, tak jsem bud tehotna a nebo mi bude muset dat vyvolavaci injekci. Takze ja prave nemuzu ani cekat na menstruaci, protoze nevim, kdy mi muze prijit...hormony na endometriozu jsem brala pul roku🙂
Já tam něco vidím,ale když nemáš MS,jak tě napadlo udělat si těhotenský test? 🙂
Já bych takové duchy nebrala moc vážně,pokud to není slušná čárka tak radím se na to neupínat,takové duchy jsem měla vždy před MS,která došla,bohužel i jiné hormony v těle můžou dělat takové slabé dušíky,ač chápu že se těšíte,moc šancí bych tomu nedávala,ale uvidíte,chce to čas
Tak nic...testy z krve negativni...tak snad priste...:((
Ja te asi zklamu, ale neni tam nic, jen trochu prosvitajici ryha, ktera nic neznamena. Mam to na testu kazdy mesic a tehotna zatim nejsem.😉 Ale drzim palce!
Taky držím moc palce, příště už to určitě klapne 🙂
Snad ju holky, uz je to dlouho, co se nedari:(
Neboj já jsem taky čekala dlouho a nebylo to lehké, ale jsem příkladem toho, že i když ti všichni hází klacky pod nohy, musíš je překročit a jít dál 🙂
Ja uz doma jednoho drobecka mam, jsou mu 2 roky a pul, ale chceme poridit bratricka nebo sestricku, tak snad se brzy zadari 🙂 🙂
Nepodarilo se a stale se nedari:(

Někde jsem tu viděla fígl, že to holky hází do negativu. Já si myslim, že tam možná něco málo je, ale asi je brzo, zkoušej později 🙂