Je tam prosím duch?
Ahoj holky zdravim vas prosim vidite neco? dnes 14dpo.. ovulacni test delany 14dc pozitivni.. ja vidim slaboulinkeho ducha ale nevim jestly nemam halucinace 😆 dekuji moc

@snazillka098 bohužel nic nevidím
dekuju
Nic :(
Uplne bilo 😕
Holky, testujte az s vynechanou ms, usetrite se plno zklamani 😕🙏🏼
Nic tam nevidim
Nic 😒
@verulevrtule u vás ale něco pidi midi vidim 😁
@monikapodolska No to já taky, ale těžko říct, jestli to není jen tím, že mám před ms, ale ani nevím, kdy má přijít 😠
@verulevrtule U vas je duch videt 🙂
@ema90 Snad bude, zítra, ci pozítří silnější 😉
@verulevrtule taky vidím 😉
@amazonkajanik Tak uvidíme, třeba to bude silit 😁
@verulevrtule držím palce
@verulevrtule vidím držím palce
@pajasala dorazila ms 😭
@verulevrtule tohle je vážně na prd. Já před MS taky viděla ducha ale vyfotit nešel. Mrzí mě to.
@pajasala No už se s tím loučím, že to vyjde
@verulevrtule to i já. Pořád si říkám přestanu měřit a dělat ovu testy a pak když se to blíží tak neodolám. A pak brzo testuju a jsem zklamaná.
@pajasala No právě, jenže ovlivnit to moc nejde, taky nemám tu trpělivost. Navíc doktor mě říkal, že to určitě vyjde. Hormony na podporu a přesně jsem věděla, kdy mám ovu a stejně to nevyšlo, asi je někde chyba
@verulevrtule chce to čas a trpělivost ale je to těžké
@verulevrtule to mě mrzí,ale třeba budete jednou z těch,co mají ms a stejně jsou těhotné 😉 je to intenzivní krvácení,bolí ms víc než obvykle?
@amazonkajanik zatím to není intenzivní, dostala jsem to teprv v noci, a bolí trochu min, vůbec jsem neměla příznak, že dojde
@verulevrtule vidim
@verulevrtule tak jestli to bude slabé,bezbolestné,tak je ještě naděje. Objednejte se na gyndu,řekněte,že jste měla slabě pozitivní test a od noci lehce krvacite. Mohli by vzít krev na zjištění hladiny hcg a mrknout,co se tam "dole" děje 😊
@amazonkajanik No když jsem tam byla minulý měsíc, tak mě řekli, že se mám ozvat až bude silná čárka, dálnice. Že na duchy nehrají 🤣
@verulevrtule no jo,jenže to k tomu nesmí být krvácení. Třeba by mohli nasadit něco na udržení,nebo nedej bože je to mimodelozni(nechci strašit). Já teda měla biochemické,ale to bylo zpoždění třeba 14dní,duch jako u vás a pak se dostavila velmi silná a bolestivá ms,že jsem musela zůstat doma a jednou mi dávala mudr injekci na bolest
@amazonkajanik achjo, no už to vypadá jako klasická, volala jsem na gyndu, a napsal mi ještě něco na růst vajíček, tak budu zas vysilovat příští měsíc 🤣
tak me dnes take dosla Ms .. takze jdeme na druhy pokus s Clostillem .. ale bez ulzrauvuku ted .. protoze budou vanoce

@snazillka098 vidim jednu čiarku. Negatívne. Asi vidis len ty co by si chcela vidieť. 😉